Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ταραντίνο: Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της δεκαετίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ταραντίνο: Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της δεκαετίας

Ταραντίνο: Eίναι το νούμερο ένα, επειδή είναι η καλύτερη, τις κατατροπώνει όλες στην αναμέτρηση, τόνισε ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

Ταραντίνο: Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Premiere», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τις ταινίες που κατά τον ίδιο ξεχώρισαν την δεκαετία που εκπνέει. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η ταινία «The Social Network» του Ντέιβιντ Φίντσερ εύκολα κερδίζει ως το καλύτερο φιλμ, προσθέτοντας ότι ο σεναριογράφος της Άαρον Σόρκιν είναι «ο σπουδαιότερος εν ενεργεία δημιουργός διαλόγων».

Η ταινία «The Social Network» είναι το νούμερο ένα, επειδή είναι η καλύτερη, κατατροπώνει όλες στην αναμέτρηση, τόνισε ο Κουέντιν Ταραντίνο. Το κινηματογραφικό έργο για τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, με πρωταγωνιστή τον Τζέσι Άιζεμπεργκ ήταν υποψήφιο για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε τρία.

Ταραντίνο: Η Δουνκέρκη στη δεύτερη θέση

Πέρσι τον Ιανουάριο ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η ταινία «Δουνκέρκη» (Dunkirk) του Κρίστοφερ Νόλαν είναι για εκείνον η δεύτερη καλύτερη της περασμένης δεκαετίας ωθώντας τους θαυμαστές του να υποθέσουν ότι θα επέλεγε ως κορυφαίο ένα από τα δικά του φιλμ. Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει εγκωμιάσει ξανά τον Ντέιβιντ Φίντσερ λέγοντας ότι η ταινία του «The Fight Club» βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες της περιόδου 1992-2009.

Δείτε ακόμη

Μοντέρνα πράγματα: Το σχόλιο της πρώην του Ορλάντο κάτω από την φωτογραφία της Κέιτι Πέρι
Η επιστροφή της Megan Fox ήταν πιο σέξι από όσο φανταζόμασταν
Eminem: Έδωσε μέσω Twitter τον αριθμό του κινητού του!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις