Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζωζώ Σαπουντζάκη ηλικία: Η αποκάλυψη της Finos Films
LIFESTYLE

Ζωζώ Σαπουντζάκη ηλικία: Η αποκάλυψη της Finos Films

Ζωζώ Σαπουντζάκη ηλικία: Η Finos Films με αφορμή τα γενέθλιa της σπουδαίας ηθοποιού αποκάλυψε την ηλικία της με ένα video που είχε αέρα Ηοllywood.

Ζωζώ Σαπουντζάκη ηλικία: Πολλά έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα για την ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η Finos Films με αφορμή τα γενέθλιά της, αποκάλυψε την ηλικία της σπουδαίας ηθοποιού με ένα video που είχε αέρα Ηοllywood και στη λεζάντα έγραψε: Το φαινόμενο «Ζωζώ» κλείνει σήμερα τα 87 έτη και εμείς υποκλινόμαστε στην αγάπη της για ζωή. Χρόνια πολλά Ζωζώ μας! #happybirthday #zozo #sapoutzaki.

Στο υπέροχο επετειακό video η «βασίλισσα της νύχτας» χορεύει φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα γεμάτο παγιέτες, ιλιγγιώδες σκίσιμο και μια εσάρπα με φτερά. Άλλωστε η Ζωζώ ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία της στη λαμπερή γκαρνταρόμπα και πάντοτε ξεχώριζε για τα κεντημένα ρούχα, τις γούνες ετόλ και τα εντυπωσιακά καπέλα της. Σήμερα, στα 87 της χρόνια λοιπόν, ακόμη είναι ακμαία και καλοντυμένη ενώ εξακολουθει να εργάζεται.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Ζωζώ Σαπουντζάκη ηλικία: Λίγα λόγια για τη γυναίκα πίσω από τη φράση «Όσο ζω, Ζωζώ»

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο του θεάματος σε ηλικία μόλις 7 ετών μαζί με την αδελφή της Βάσω. Σε ηλικία 18 ετών και κατέβηκε στην Αθήνα. Έπαιξε σε επιθεωρήσεις ενώ εμφανίστηκε στα πιο καλά νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας στα οποία σύχναζε ολόκληρη η υψηλή κοινωνία. Στη ζωή της έζησε θυελλώδεις έρωτες και έκανε δυο γάμους αλλά δεν απέκτησε παιδιά, έχει εξομολογηθεί όμως πως είχε μια αποβολή. Ο Ωνάσης δήλωσε ότι έτρεμε όταν τη φίλησε και ο Νιάρχος είπε δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της. Η μαμά της όμως ήθελε να πάρει επιστήμονα. Άφησε το στίγμα της τόσο στην τηλεόραση όσο στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Μάλιστα πρόσφατα εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και στο Νίκο Χατζηνικολάου πως ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήταν ερωτευμένος μαζί της. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε για τον Έλληνα κροίσο: «Ο μικρός ήρθε σε ένα κέντρο στην Πεταλούδα, με μια παρέα 10 άτομα. Κάθισε στην πρώτη καρέκλα με κάλεσε στο τραπέζι, μου άνοιξε μια σαμπάνια. Μου είπε να φάμε μαζί την άλλη μέρα μαζί, του λέω ναι. Πηγαίναμε τρώγαμε τα ψάρια. Τον έβλεπα ότι είναι ερωτευμένος… Δεν ήθελε να ακούει για την Κάλλας, μιλούσε μόνο για τη μητέρα του. Μου έστελνε γράμματα, μου έλεγε ότι μόνο εγώ ήμουν καλύτερη. Συναντηθήκαμε άλλες τρεις φορές, αλλά δεν έγινε τίποτε».

Δείτε ακόμα

Χαρδαλιάς vs Ζαχαράτος: Ποιος τρολάρει ποιον!
Το ίδιο όμορφη, αλλά σαφώς πιο σέξι – Η Κοσιώνη με το ίδιο outfit, έναν χρόνο μετά
Το καλοκαίρι έρχεται και είναι πολύ καυτό – Απόδειξη… η Δήμητρα Ματσούκα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις