Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Ματσούκα μαγιό: Έβαλε το μπικίνι και πήγε να “κολάσει”… ακόμη και τη θάλασσα
LIFESTYLE

Δήμητρα Ματσούκα μαγιό: Έβαλε το μπικίνι και πήγε να “κολάσει”… ακόμη και τη θάλασσα

Δήμητρα Ματσούκα μαγιό: Η ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην εγχώρια σόουμπιζ.

Δήμητρα Ματσούκα μαγιό: Μία ακόμη καυτή εμφάνιση στην παραλία έκανε η Δήμητρα Ματσούκα, επιλέγοντας ένα σέξι μικροσκοπικό καρό μπικίνι για να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός του paparazzo την εντόπισε και τα στιγμιότυπα δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ!. Το βίντεο από την εκπομπή Happy Day δείχνει τις φωτογραφίες και επιβεβαιώνει ότι το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε για την ηθοποιό, θα είναι σίγουρα καυτό.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, παρά τα 46 της χρόνια, η Δήμητρα Ματσούκα εξακολουθεί να έχει ένα καλλίγραμμο σώμα και μια αψεγάδιαστη σιλουέτα. Η γοητευτική ηθοποιός έχει αποκαλύψει, το μυστικό της είναι η γυμναστική και η ισορροπημένη διατροφή. Δεν είναι πρώτη φορά που την απολαμβάνουμε φέτος με μαγιό αφού πρόσφατα ανέβασε από την παραλία ένα βιντεάκι γράφοντας: «Έγινα χειμερινή κολυμβήτρια! Ή σχεδόν χειμερινή,με τέτοια ζέστη»! Πάντως είναι από τις περιπτώσεις των γυναικών που αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η άσκηση και η σωστή διατροφή.

Όταν η Ματσούκα θυμάται τα παιδικά της χρόνια: Η ανάρτηση και το νάζι από μικρή
«Αν ήθελα παιδί, ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα» – Η αφοπλιστική απάντηση της Ματσούκα (vid)

https://www.instagram.com/p/Bz460p5IR-6/?utm_source=ig_embed

Δήμητρα Ματσούκα: Τι τρέχει με τα προσωπικά της;

Αν και γνωρίζαμε πως έχει χωρίσει, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα ότι η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, παρά τις φήμες χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες, είναι ακόμα μαζί. Μάλιστα, το ζευγάρι απόλαυσε όμορφες στιγμές χαλάρωσης στον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου έκαναν τις πρώτες τους βουτιές.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι και οι δύο προσπαθούν να διαφυλάξουν τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η Δήμητρα ετοιμάζει τηλεοπτική επιστροφή για την επόμενη σεζόν, καθώς συζητά για μία σειρά.

Το ρεπορτάζ:

Δείτε ακόμη

Ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Έτσι κρατιέται σε φόρμα ο δίμετρος Βασίλης Κικίλιας
Free the nipple: Η βασίλισσα της pop προκάλεσε ακόμα μια φορά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις