Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζαχαράτος – Χαρδαλιάς: Καυστικά σχόλια για το βίντεο
LIFESTYLE

Ζαχαράτος – Χαρδαλιάς: Καυστικά σχόλια για το βίντεο

Ζαχαράτος - Χαρδαλιάς: Η αντίδραση του Χαρδαλιά στο βίντεο-παρωδία του Ζαχαράτου.

Ζαχαράτος – Χαρδαλιάς: Με χιούμορ και διάθεση να αστειευτεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε στον λογαριασμό του Τάκη Ζαχαράτου στο Instagram. Η ανάρτηση του γνωστού perfomer, συγκέντρωσε την προσοχή χιλιάδων στα social media και, μεταξύ των εκατοντάδων σχολίων που γράφτηκαν, ήταν και δύο του ίδιου του Νίκου Χαρδαλιά. Για να θυμίσουμε το τι συνέβη εχτές ο Τάκης Ζαχαράτος γύρισε ένα βίντεο παρωδία με ήρωα τον Νίκο Χαρδαλιά, το οποίο έγινε viral στο Instagram, και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δε δίστασε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση του κωμικού.

«Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol. Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos. Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στην λεζάντα, διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις παραστάσεις του.

View this post on Instagram

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου …. Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater @eltorou @eugenia_peroukes

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on

Ζαχαράτος – Χαρδαλιάς: Το σχόλιο του Νίκου Χαρδαλιά

Πιστός στις μιμήσεις και πάντα στο πνεύμα των ημερών που διανύουμε ο Τάκης Ζαχαράτος δίνει τα ρέστα του υποδυόμενος τον Νίκο Χαρδαλιά. Αν και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μας έδειξε ένα πολύ ευσυγκίνητο πρόσωπο όταν με σπασμένη φωνή αναφέρθηκε στο τέλος της καθημερινής ενημέρωσης από το υπ. Υγείας και την Πολιτική Προστασία, ευχαριστώντας όλους και τους πολίτες για την κατανόηση ο γνωστός μίμος προτίμησε το… σκληρό και αυστηρό του πρόσωπο του υπουργού.

«Προειδοποίηση» από τον υφυπουργό

Αφού αρχικά σχολίασε με ένα emoticon καρδιάς, λίγες ώρες αργότερα επανήλθε, «προειδοποιώντας» τον Τάκη Ζαχαράτο πως θα παραστεί στην πρεμιέρα και ως εκ τούτου θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. «Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα ασφαλείας», του γράφει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός.

Συγκεκριμένα έγραψε: «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί στην πρεμιέρα… και χωρίς τα κόκκινα γάντια… Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας… keep going Takis, καλή επιτυχία τα λέμε στο Άλσος».

Δείτε ακόμη

Ο Τάκης Ζαχαράτος δίνει ρέστα μιμούμενος τον «σκληρό» Νίκο Χαρδαλιά!
Έτσι κρατιέται σε φόρμα ο δίμετρος Βασίλης Κικίλιας
Το ίδιο όμορφη, αλλά σαφώς πιο σέξι – Η Κοσιώνη με το ίδιο outfit, έναν χρόνο μετά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις