Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντετοκούνμπο γιος: Δείτε τον καρπό του έρωτά του
LIFESTYLE

Αντετοκούνμπο γιος: Δείτε τον καρπό του έρωτά του

Αντετοκούνμπο γιος: Σας συστήνουμε το γιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα από ένα φωτογραφικό άλμπουμ που ανέβασε ο ίδιος και η σύζυγός του στο instagram.

Αντετοκούνμπο γιος: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει σχέση από το 2016 με την Mariah Riddlespigger η οποία είναι 27 ετών, δηλαδή 2 χρόνια μεγαλύτερη από τον Greek Freak, υπήρξε αθλήτρια του βόλεϋ, όπως και οι δυο αδερφές της και κατέκτησε μεγάλες διακρίσεις, ενώ είναι κάτοχος bachelor στο sport management από το 2014.

Oι δυο τους απέκτησαν στις 11 Φεβρουαρίου 2020 το πρώτο τους παιδί, τον Liam Charles, που πήρε το όνομα του πατέρα του Γιάννη και σήμερα είναι τριών μηνών. Η οικογένεια είναι πάρα πολύ σημαντική για τον Greek Freak και το δηλώνει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Λατρεύει τη μητέρα του και στο προφίλ του στο Instagram έχει γράψει τη φράση «Ι am my fathers legacy» που σημαίνει ότι αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν περίπου τρία χρόνια από ανακοπή καρδιάς.

γράφει η Έλενα Φάκου

Αντετοκούνμπο γιος: Η Mila, το πρώτο του «παιδί»

Η Mariah και ο Γιάννης είχαν γίνει pet parents όταν απέκτησαν το poodle τους, τη Mila, η οποία μάλιστα έχει και δικό της Instagram με 29.7 χιλιάδες ακολούθους και εκεί μπορεί να τη δεις μόνη της, μαζί με το Γιάννη και την Mariah ενώ πλέον βγαίνει βόλτα και με τον μικρό Liam-Charles.

Η δήλωση του Γιάννη για τα παιδιά

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης λίγο καιρό πριν γίνει πατέρας, τον είχαν ρωτήσει με ποιες ιδέες θα μεγαλώσει τα παιδιά του κι εκείνος είχε απαντήσει πως θα προσπαθήσει να τα κάνει να νιώθουν ευγνωμοσύνη για όσα έχουν και να μην την «ψωνίσουν» γιατί ο ίδιος μεγάλωσε σε μια οικογένεια που δυσκολευόταν να βγάλει τα προς το ζην και ξέρει πως είναι να βρίσκεσαι από την ανέχεια στην χλιδή και στη δόξα.

Δείτε ακόμα:

Αυτά τα τρία ζώδια γίνονται οι καλύτεροι φίλοι
Το πολυαναμενόμενο «Chromatica» της Lady Gaga κυκλοφορεί 29 Μαΐου
Τι πρέπει να φας μετά το σεξ για να το ξανακάνεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις