Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – κλήρωση: Κλήρωσαν τα πλέι άουτ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – κλήρωση: Κλήρωσαν τα πλέι άουτ

Σούπερ Λιγκ - κλήρωση: Μέσω τηλεδιάσκεψης έγινε η κλήρωση - Άρεσε και κατατίθεται η ιδέα Πουρσανίδη για εισιτήρια-κόσμο 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου

Σούπερ Λιγκ – κλήρωση: Μέσω τηλεδιάσκεψης έγινε η κλήρωση κι επισημοποιήθηκε το πρόγραμμα των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1. Σύμφωνα με την κληρωτίδα, η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Ξάνθη – Ατρόμητος, ΑΕΛ -Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος – Βόλος, Λαμία – Παναιτωλικός. Αποφασίστηκε, επίσης, να τηρηθεί στα γήπεδα ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας του κορωναϊού. Τόσο στα playoff, όσο και στα play-out. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες των playouts έχουν τέσσερις αναμετρήσεις εντός και τρεις εκτός. Οι τρεις τελευταίες θα δώσουν μόνο τρία παιχνίδια στο γήπεδο τους.

Νέα συζήτηση, επίσης, έγινε για την πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζιε εκ μέρους του Ηλία Πουρσανίδη και του ΟΦΗ και αφορά σε παρουσία οπαδών, στο 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου! Αυτή η πρόταση κρίθηκε ενδιαφέρουσα από τις ομάδες και μένει να οριστικοποιηθεί ο τρόπος του πώς θα τεθεί στην Κυβέρνηση έστω αυτή η μικρή παρουσία κόσμου στις κερκίδες των playoffs και των playouts. Ο ίσιος ο υπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, άλλωστε, είχε βρει κατ’ αρχήν αρκετά ενδιαφέρουσα την πρόταση.

Σούπερ Λιγκ – κλήρωση: Δόθηκε το ΟΚ για προπονήσεις Σούπερ λιγκ 2

Το πράσινο φως άναψε το υφυπουργείο στο αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 για ομαδικές προπονήσεις. Ετσι, το πρωτάθλημα, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί στα πρότυπα της Σούπερ Λιγκ 1. Ωστε να ολοκληρωθεί στον αγωνιστικό χώρο και να μην υπάρξουν αποφάσεις στα γραφεία. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μετά το ΟΚ της πολιτείας για προπονήσεις και κλείσιμο της σεζόν, οι δύο αγωνιστικές που απομένουν και τα πλέι οφ θα διεξαχθούν κανονικά. Παρά τα όποια σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Αύριο το πρωί, Παρασκευής 29/5, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη μελών της λίγκας με τηλεδιάσκεψη, υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο. Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι ο καθορισμός της ημερομηνίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η όποια ημερομηνία εν συνεχεία θα κατατεθεί στους αρμόδιους φορείς προς έγκριση.

Δείτε ακόμη:

Γιαννακόπουλος: “Το καλό σενάριο είναι να κάτσουμε να μας γ@@νε οι μαφιόζοι;”!
ΠΑΟΚ: Το βάρος σε πάσινγκ γκέιμ και κατοχές, με Ολυμπιακό στο φόντο
Στην Ιταλία του 1934 πέρναγαν οι καλύτεροι (και… οι λιρέτες)!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις