Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – πλέι οφ: Γκάζι για Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – πλέι οφ: Γκάζι για Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ - πλέι οφ: Ο Αμπελ Φερέιρα πιέζει τους παίκτες του ενόψει επανέναρξης πρωταθλήματος - Στο PAOK TV το παιχνίδι - Νεύρα του Πορτογάλου για Παπαδόπουλο

ΠΑΟΚ – πλέι οφ: Κατοχές μπάλας και αυξημένο πάσινγκ γκέιμ βρέθηκαν στο επίκεντρο της προπόνησης του Αμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος πιέζει σιγά-σιγά τους παίκτες του ενόψει επανέναρξης πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ η δουλειά του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου συνεχίστηκε με την πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Στο προσκήνιο βρέθηκαν και πάλι το ποδόσφαιρο και η φυσική κατάσταση. Οι παίκτες προσπαθούν να φέρουν το σώμα τους στην κατάσταση που βρισκόταν το Μάρτιο. Επιπλέον η ομάδα να βρει τις συνήθειές της εντός γηπέδου και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερα με την επανέναρξη.

Αύριο πρωί συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ πάλι στη Νέα Μεσημβρία. Αλλωστε το πρόγραμμα των πει οφ φέρνει τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς της επανέναρξης. Ετσι τα επίπεδα ετοιμότητα πρέπει να είναι υψηλότατα. Υπενθυμίζεται πως το ματς με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Κυριακή στις 19:30. Και όπως ανακοινώθηκε από τον PAOK TV “Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε φυσικά από το PAOK TV. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τους ετήσιους συνδρομητές και σε Pay Per View”.

ΠΑΟΚ – πλέι οφ: “Νεύρα Φερέιρα για Παπαδόπουλο”

Εκνευρισμό στον Αμπελ Φερέιρα καταλογίζουν γερμανικά δημοσιεύματα, αναφορικά με την υπόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Συγκεκριμένα, το mopo.de ισχυρίζεται πως ο Πορτογάλος αρνήθηκε να συμμετάσχει ο Έλληνας σέντερ μπακ στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Αυτό, διότι δεν είχε ενημερωθεί αρμοδίως και αισθάνθηκε “ριγμενος”. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Γερμανίας ο Αμπέλ Φερέιρα εκνευρίστηκε και δεν επέτρεψε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τις προθέσεις του Παπαδόπουλου, εξού και απέρριψε το αίτημά του.

Μάλιστα, ο Φερέιρα, λένε οι Γερμανοί, δεν έμαθε για τα σχέδια του Παπαδόπουλου παρά μόνο από τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. Γι αυτό και εκνευρίστηκε και αντέδρασε. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ή αυτήν του Κυριάκου Παπαδόπουλου απέφυγαν να σχολιάσουν καν τα δημοσιεύματα.

Δείτε ακόμη:

O Δώνης για τα play off της Super League αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ
Γιαννακόπουλος: “Το καλό σενάριο είναι να κάτσουμε να μας γ@@νε οι μαφιόζοι;”!
Στην Ιταλία του 1934 πέρναγαν οι καλύτεροι (και… οι λιρέτες)!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις