Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – πλέι οφ: Με όλα του τα όπλα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – πλέι οφ: Με όλα του τα όπλα

Ολυμπιακός - πλέι οφ: Δεν κάνει πειράματα ο Μάρτινς, θα παίξει με ό,τι καλύτερο διαθέτει στην Τούμπα - Παλεύει για ρεβάνς στο Μολινό η Γουλβς

Ολυμπιακός – πλέι οφ: Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ μπαίνει ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μάρτινς, μία εβδομάδα σχεδόν πριν η ομάδα του ξαναμπεί στο γήπεδο για να παίξει ένα παιχνίδι. Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος σε πρώτη φάση θα βασιστεί στα δυνατά του… όπλα και ο περισσότερος χρόνος προπόνησης ξοδεύεται σε προετοιμασία συγκεκριμένου αγωνιστικού πάνου. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεκινάει την διαδικασία των πλέι οφ με το +14 ως ασφάλεια, όμως δεν επαναπαύεται. Θα πάει στην Τούμπα  για ένα ντέρμπι και μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι αυτό. Ασφαλώς θα πρόκειται για ματς ειδικών συνθηκών, μετά από δύο μήνες αναστολή αγώνων και σε κάποιο βαθμό και προπονήσεων!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές αχρείαστες αλλαγές αν αυτό δεν είναι απόλυτα αναγκαίο Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει όλα τα βασικά του όπλα. Υιοθετώντας κλασικά το 4-3-3 με μία πρώτη ανάγνωση να θέλει τους Σα, Ομάρ, Μπα με Σισέ ή Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί να προβάρουν φανέλες βασικών.

Ολυμπιακός – πλέι οφ: Το παλεύουν για Μολινό στη Γουλβς

Ακόμα ένα μεγάλο… τυράκι για τον Ολυμπιακό, εκτός της εξασφάλισης και τυπικά του πρωταθλήματος, είναι το ευρωπαϊκό όνειρο. Η ρεβάνς με τη Γουλβς για το Europa League εκκρεμεί. Όλα δείχνουν πως θα  διεξαχθεί τον Αύγουστο πιθανότατα σε ουδέτερη έδρα χωρίς κόσμο. Όμως οι Άγγλοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ανατρέψουν την κατάσταση. Πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση ως τις 17 Ιουνίου που θα ανακοινώσει την απόφασή της η ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα μ το ρεπορτάζ που μεταφέρει η εφημερίδα “Live Sport” η Γουλβς επιθυμεί η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League να διεξαχθεί κανονικά στο Μολινό. Σύμμαχος των ερυθρόλευκων, πάντως, είναι η ίδια η αγγλική κυβέρνηση. Η οποία λέει κατηγορηματικά “όποιος μεταβαίνει σε αγγλικό έδαφος από το εξωτερικό θα πρέπει να παραμένει σε καραντίνα 14 ημερών”.

Δείτε ακόμη:

Σούπερ Λιγκ: Κλήρωσε και καταρτίστηκε το πρόγραμμα των πλέι άουτ
Επιστροφή στα γήπεδα για να πέσει η … κόκκινη αυλαία!
O Δώνης για τα play off της Super League αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις