Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Στη σέντρα: Επανεκκίνηση στις 17/6
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Στη σέντρα: Επανεκκίνηση στις 17/6

Αγγλία - Στη σέντρα: Είναι πλέον επίσημο, η Πρεμιέρ Λιγκ θα παίξει και πάλι μπάλα, όπως αποφασίστηκε - Στις 17 Ιουνίου η επανέναρξη

Αγγλία – Στη σέντρα: Είναι πλέον επίσημο, η Αγγλία θα παίξει και πάλι μπάλα σε τρεις εβδομάδες, όπως αποφασίστηκε επισήμως. Η Πρεμιέρ Λιγκ κάνει εκ νέου… σέντρα στις 17 Ιουνίου, με τη Λίβερπουλ να ετοιμάζεται να κατακτήσει και τυπικά για τον πρώτο της τίτλο μετά από 30 χρόνια! Τυπικά λέμε, διότι ουσιαστικά με το +25 από τον 2o ως… μαξιλάρι, έχει ήδη κατακτήσει την πρωτιά! Στη σύσκεψη, λοιπόν, που έγινε με τις 20 ομάδες της πρέμιερσιπ αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να ξαναρχίσει στις 17 Ιουνίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τριήμερο 19-20-21 θα υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση! Μάλιστα το Αγγλικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με ντέρμπι καθώς η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ στο “Έτιχαντ”.

Το πλάνο της ομοσπονδίας είναι να έχει ολοκληρωθεί η σεζόν την 1η Αυγούστου όταν και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Να υπενθυμίσουμε πως μόλις χθες επιτράπηκε επίσημα η προπόνηση με πλήρη επαφή μετά από μήνες, ενώ τα συνεχή τεστ διαρκώς  και εμφανίζουν φορείς του κορωναϊού. Τελευταίο δείγμα χθες με τρεις παίκτες επιβεβαιωμένα κρούσματα (ο Μπένετ της Μπλάκμπερν και δύο ανώνυμα δείγματα της Φούλαμ). Συνολικά έχουν διενεργηθεί 2752 τεστ και βρέθηκαν 12 δείγματα θετικά.

Αγγλία – Στη σέντρα: Οι θέσεις της Ευρώπης

Εκτός του τίτλου που είναι θέμα 2-3 αγωνιστικών να σφραγιστεί από τη Λίβερπουλ, η Πρεμιέρ Λιγκ έχει ακόμα να μοιράσει τα άλλα τρία εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σίτι -ως έχουν τα πράγματα σήμερα- δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας για παραβίαση του Financial Fair Play. Ετσι μέχρι και την 5η θέση υπάρχει το δέλεαρ του Τσάμοπιονς Λιγκ. Κι αν η μία θέση μοιάζει καπαρωμένη (Λέστερ) τις άλλες δύο θέσεις φλερτάρουν οι Τσέλσι (48), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (45), Γουλβς (43), Σέφιλντ (43) και Τότεναμ (41), Αρσεναλ (40). Και από αυτές, όσες δεν αρπάξουν το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα …ξεμείνουν στο Europa (πλην μίας, εκτός κι αν πάρει αγγλική ομάδα το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα βγουν Ευρώπη όλες).

Δείτε ακόμη:

Γιαννακόπουλος: “Το καλό σενάριο είναι να κάτσουμε να μας γ@@νε οι μαφιόζοι;”!
ΠΑΟΚ: Το βάρος σε πάσινγκ γκέιμ και κατοχές, με Ολυμπιακό στο φόντο
O Δώνης για τα play off της Super League αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις