Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σουπερλίγκα 2020 – κορονοϊός: Το πρώτο σφύριγμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σουπερλίγκα 2020 – κορονοϊός: Το πρώτο σφύριγμα

Σουπερλίγκα 2020 - κορονοϊός: Διοικήσεις, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, πρέπει να συνηθίσουμε στα νέα δεδομένα, ευχόμενοι να περάσει η δύσκολη αυτή περίοδος και η κατάσταση να αλλάξει στη νέα σεζόν!

Σουπερλίγκα 2020 – κορονοϊός: Η ώρα της αλήθειας… Κοντά είναι η ημέρα που θα έχουμε…σέντρα! Που θα στηθεί η βασίλισσα μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και οι ποδοσφαιριστές θα περιμένουν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή στην…μετά κορονοιού εποχή. Όλα λοιπόν είναι έτοιμα. Οι ομάδες βρίσκονται στο…τελευταίο στάδιο της μίνι προετοιμασίας του. Περιμένουν να μπουν στο γήπεδο και να τα δώσουν ολα, για τα παιχνίδια των πλέι οφ και των πλέι αουτ. Βέβαια, τίποτα δέν θα είναι όπως πρίν! Όπως τότε που οι εξέδρες ήταν γεμάτες από φιλάθλους και έδιναν μια άλλη ομορφιά σε κάθε παιχνίδι.

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Πρέπει ομως όλοι, διοικήσεις, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, να συνηθίσουμε πλέον στα νέα δεδομένα, ευχόμενοι να περάσει η δύσκολη αυτή περίοδος και η κατάσταση να αλλάξει στη νέα σεζόν! Ευτυχώς για τώρα, που οι αγώνες μεταδίδονται από την τηλεόραση! Και είναι για ολους η λύση στο δύσκολο αυτό πρόβλημα… Σε λίγες ημέρες λοιπόν, η ώρα της αλήθειας για τις ομάδες μας και τους παίκτες.Τώρα θα δούμε στην πράξη, αυτό που λέει ο λαός μας «πόσα απίδια χωράει ο σάκκος»!

Δείτε ακόμα

Κερδισμένες Βόλφσμπουργκ, Βέρντερ, για τη δεύτερη θέση η Λειψία
Πικρόχολα σχόλια για τον ΠΑΟΚ από αθλητική ιστοσελίδα της Νιγηρίας
Βαυαρική προέλαση στη Βεστφαλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις