Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – Εμβόλιμη: “Αναπνέει” η Βέρντερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – Εμβόλιμη: “Αναπνέει” η Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα - Εμβόλιμη: Κομβική νίκη η Βόλφσμπουργκ, χρυσό βαθμό η Βέρντερ, πιάνει τη δεύτερη θέση αν κερδίσει σήμερα η Λειψία

Μπουντεσλίγκα – ΕμβόλιμηH Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με δύο γκολ λίγα λεπτά πριν το φινάλε τσίμπησε ανέλπιστα βαθμό και πήρε ισοπαλία (3-3) απέναντι στην Φράιμπουργκ. Την ίδια ώρα η Βόλφσμπουργκ που μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τήρησε την παράδοση και πέρασε εμφατικά από την έδρα της Λεβερκούζεν (1-4). Η Βέρντερ Βρέμης, τέλος, κράτησε το βαθμό απέναντι στην 4η της βαθμολογίας Γκλάντμπαχ (0-0). Εμεινε έτσι ζωντανή στο κυνήγι του στόχου της, να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η μάχη της Λειψίας στην έδρα της με τη Χέρτα, αφού σε περίπτωση νίκης θα πιάσει την Ντόρτμουντ στη 2η θέση. (Μετά την ήττα της Μπορούσια στο Der Klassiker -0-1 η Μπάγερν). Στα άλλα παιχνίδια, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία. Μάχη μάλλον αδιάφορων που έστω με έναν βαθμό έκαστος μένουν μακριά από πονοκεφάλους παραμονής.  Η Αουγκσμπουργκ υποδέχεται την ουραγό Πάντερμπορν που προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και δείχνει σημάδια ζωής στη μάχη παραμονής.

Μπουντεσλίγκα – Εμβόλιμη: Το σερί της Φορτούνα και η Σάλκε

Η Φορτούνα έχει ένα καλό αήττητο σερί και δείχνει έτοιμη να φορτσάρει για να αποφύγει ακόμα και το μπαράζ σωτηρίας. Αντίπαλός της απόψε η Σάλκε των δύο σερί ηττών μετά την επιστροφή στη δράση. Ο,τι κι αν αυτό μπορεί να συμβαίνει.

Τέλος, η Μάινζ πάει στην έδρα της ντεφορμέ Ουνιόν που έχει τρεις σερί ήττες και έχει έναν στόχο. Να υπερκεράσει το ντεζαβαντάζ της χειρότερης άμυνας της κατηγορίας. Και να πάρει νίκη-ανάσα που θα είναι τεράστιο βήμα σωτηρίας.

Δείτε ακόμη

Πικρόχολα σχόλια για τον ΠΑΟΚ από αθλητική ιστοσελίδα της Νιγηρίας
Μέχρι 300 άτομα στους αγώνες ποδοσφαίρου
«Φωτιά» με τις δηλώσεις του βάζει ο πρόεδρος του Παναθηναικού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις