Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Der Klassiker: Τίτλος …μπαβαρουάζ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Der Klassiker: Τίτλος …μπαβαρουάζ

Der Klassiker: Πάρτυ τίτλου η Μπάγερν και πήρε νίκη τίτλου 0-1 κόντρα στην Ντόρτμουντ που πλέον εστιάζει στην εξασφάλιση της τετράδας

Der Klassiker: Πάρτυ τίτλου έστησε μέσα στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ η Μπάγερν και πήρε νίκη τίτλου 0-1. Αυτό το σκορ και το +6 από τη δεύτερη θέση, ουσιαστικά τη στέφουν. Πλέον μένουν έξι ματς και έχει ένα “μαξιλαράκι” 7 βαθμών από τους διώκτες της. Η δε Ντόρτμουντ, θα πρέπει στο εξής να εστιάσει στην εξασφάλιση της τετράδας. Η 5η θέση και η Γκλάντμπαχ δεν είναι τόσο μακριά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ πραγματικό ποίημα του Κίμιχ. Σε μια φάση διαρκείας εκτός περιοχής της Ντόρτμουντ στο 43’ πήρε την πάσα του Κομάν και πριν τον μαρκάρουν τερματικά οι αντίπαλοί του, πλάσαρε πάνω από τον Μπούρκι και έγραψε ιστορία.

Der Klassiker: Δεν άξιζε κάτι άλλο

Η Ντόρτμουντ είχε ξεκινήσει δυνατά το ματς. Έκανε 2-3 επικίνδυνες φάσεις αλλά αν κανείς δει ολο το ματς συνολικά, δεν άξιζε κάτι καλύτερο.  Προϊόντος του χρόνου η απόδοσή της έφθινε. Και εντέλει ήταν συνολικά υποδεέστερη. Δεν προσέγγισε το ματς με την δέουσα προσήλωση ή έστω δεν είχε τη δυναμική να το “χτυπήσει”.

Επιπλέον, με την εικόνα της επιθετικά να βελτιώνεται κάπως με την είσοδο Γκέτσε, φάνηκε πως τέτοιους παίκτες, κ. Φαβρ, δεν έχεις την πολυτέλεια να τους θεωρείς …κάπως. Και να τους έχεις εκτός πλάνων ουσιαστικά. Ένας ορκισμένος για νίκη Γκέτσε μπορεί να άλλαζε την ιστορία του αγώνα απόψε.

Καλή η διαιτησία του ρέφερι Σπίελερ που δεν είχε και δύσκολο έργο, δύο φορές μίλησε με τον VAR με επιτυχία και χωρίς έξτρα διαμαρτυρίες.

Ντόρτμουντ (Λ. Φαβρ): Μπούρκι – Πίστσεκ, Χούμελς, Ακάντζι – Χακίμι, Ντιλέινι, Ντάχουντ, Ρ. Γκερέιρο – Μπραντ, Αζάρ – Χάλαντ.

Μπάγερν (Χ. Φλικ): Νόιερ – Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκόρετσκα – Κομάν, Μίλερ, Γκνάμπρι – Λεβαντόφσκι.

ΔΕΙΤΕ εδώ το live του Der Klassiker.

Δείτε ακόμη

«Φωτιά» με τις δηλώσεις του βάζει ο πρόεδρος του Παναθηναικού
Εμψύχωση από Μαρινάκη και Μαρτίνς σε όλους τους ποδοσφαιριστές
Πολλά ερωτηματικά στο άκουσμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις