Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιαννακόπουλος – Ευρωλίγκα: Πάταγος με τις δηλώσεις του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννακόπουλος – Ευρωλίγκα: Πάταγος με τις δηλώσεις του

Γιαννακόπουλος - Ευρωλίγκα: Αίσθηση προκάλεσαν για μια ακόμα φορά οι δηλώσεις του ισχυρου άνδρα του Παναθηναϊκού, αναφορικά με το πρόωρο τέλος της Ευρωλίγκα.

Γιαννακόπουλος – Ευρωλίγκα: Το πρόωρο τέλος της Ευρωλίγκα ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως από τους εκπροσώπους και τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Ο Μπερτομέου ανακοίνωσε άμεσα την διακοπή και η ψηφοφορία τελικά αποδείχτηκε παιχνιδάκι για την τελική έκβαση των γεγονότων. Ολες οι ομάδες η μάλλον με ελάχιστες εξαιρέσεις συμφώνησαν στην διακοπή και υπήρξε συγχρόνως και έντονη διαφωνία από τον Παναθηναϊκό. Εκπροσωπήθηκε από Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο και ο πρώτος πήρε τον λόγο και τόνισε για το τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη ημέρα. «Κύριε Μπερτομέου εδώ και τρεις μήνες διαπραγματεύεστε με τους παίκτες για τα συμβόλαιά τους. Αυτοί όλοι δούλεψαν στο 65% και εσείς υπολογίσατε στο 80%. Αντί να μιλήσετε πρώτα με τους χορηγούς για να μάθετε τις προθέσεις τους, εσείς μιλήσατε μόνο με τους παίκτες. Θέλουμε να μας πείτε από τώρα τα οικονομικδεδομένα για την επομενη σεζόν. Φυσικά δεν έχουμε ακούσει τίποτε για τα έσοδα των ομάδων».

Εδώ ο Μπερτομέου μίλησε αόριστα και κανείς δεν κατάλαβε τις δηλωσεις του αλλά και τις ουσιαστικές του προθέσεις.  «Πώς θα καταφέρουμε να μείνουμε στην Ευρωλίγκα, αν δεν ακούσουμε τι θα γίνει με τα έσοδα» Άποψη που λογικά υποστηρίζουν και οι υπόλοιποι 11 της Ευρωλίγκα.  Μην ξεχνάμε οτι μπορεί α μην υπάρχουν θεατές μπορεί πάλι κάποια μέτρα να γίνουν πιο αυστηρά, όποτε πάλι μιλάμε για ένα μεγάλο αδιέξοδο. Στην ερώτηση του Γιαννακόπουλου, απάντησε ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα, λέγοντας ότι όλοι θα πρέπει να στηρίξουμε αυτή την δύσκολη στιγμή και ότι τα 2 εκατομμύρια που μπορεί να χάσει ο Παναθηναϊκός, δεν είναι και κανα μεγάλο ποσό. Εκεί πήρε την κατάλληλη απάντηση από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. «Εσεις έχετε κι ένα μεγάλο και προσοδοφόρο επαγγελματικό τμήμα ποδοσφαίρου. Έτσι με τα έσοδα αυτά μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά και το μπάσκετ, ενώ εμείς αυτά τα 2 εκατομμύρια τα δουλεύουμε».

Γιαννακόπουλος – Ευρωλίγκα: Να βρεθούν άμεσα χορηγοί

Πάντως, ένα είναι το ζητούμενο. Αν δεν βρεθούν άμεσα χορηγοί, τότε η λειτουργία της Ευρωλίγκα μάλλον θα αρχιζει να μπαζει νερά. Και αν δεν προλάβουν το κακό τότε θα βυθιστεί όλο το όνειρο των απανταχού φίλων του μπάσκετ και φυσικά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να χτιστούν τα νέα …όνειρα.

Δείτε ακόμα

Αγωνιστική δράση ξανά ζητάει ο Ολάς της Λυών
Καιροφυλακτεί για …σφήνα στην κορυφή η Λεβερκούζεν
Μάχη αιωνίων αντιπάλων με το μυαλό στον τίτλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις