Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ Κυριάκος Παπαδόπουλος: Αντιδράσεις για την προπόνηση του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ Κυριάκος Παπαδόπουλος: Αντιδράσεις για την προπόνηση του

ΠΑΟΚ Κυριάκος Παπαδόπουλος: Μεγάλη αναστάτωση από χθες βράδυ στον δικέφαλο, μετά και την απόφαση του Αμβούργου χορηγήσει στον Παπαδόπουλο σχετική άδεια και αυτός να προπονείται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ Κυριάκος Παπαδόπουλος: Αλαλούμ στην οργάνωση του δικεφάλου. Μεγάλη αναστάτωση από χθες βράδυ στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση του Αμβούργου να του χορηγήσει σχετική άδεια και αυτός να προπονείται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν γίνεται λένε οι άνθρωποι του Δικέφαλου. Η ομάδα που έχει συμβόλαιο ενεργό με τον ποδοσφαιριστή να προαναγγέλει όχι απλώς την αποχώρηση του, αλλά και το ότι θα πραγματοποιεί προπονήσεις κατόπιν σχετικής άδειας σε μια άλλη ομάδα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζεται στο συγκρότημα του Γερμανικού λιμανιού. Τώρα ξαφνικά θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας. Η διάψευση αυτή αναμένεται ακόμη σε σχετική ανακοίνωση. Ο Αμπέλ Φερέϊρα τόνισε ότι δεν τον θέλει στην ομάδα, αλλά μάλλον αυτή η πρωτοβουλία λογικά θα πρέπει να χρεωθεί στον Ζήση Βρύζα.

Ο προαναφερόμενος παρά το ότι λειτουργεί ως επίσημος ατζέντης, λογικά θα είχε και το ΟΚ του Γιώργου Σαββίδη. Σίγουρα δεν μπορεί να δηλώσει ότι δεν είχε καμμία επαφή με το θέμα αυτό ή ότι ενήργησε από μόνος του. Πάντως, όλοι στον ΠΑΟΚ, θυμούνται την περσινή στάση του ποδοσφαιριστή και δεν θελουν να ακούσουν γι’ αυτό. Το να αποδεσμεύσει το Αμβούργο έτσι με προχειρότητα κάποιον ποδοσφαιριστή και αυτός να συνεχίσει αλλού χωρίς να έχουν ληφθεί άνωθεν εντολές, είναι κάτι που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους. Με την έλευση όμως του Γιώργου Σαββίδη, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Άλλωστε στρατηγικές και τακτικές που εφάρμοσε στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής, δεν θα πρέπει να χωράνε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Χρειάζεται κοινή γραμμή πλεύσης, έξυπνη στρατηγική χαμηλό μπάτζετ και μετρημένες κινήσεις, γιατί τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι επικίνδυνα και σημαντικά για τον Δικέφαλο.

Δείτε ακόμα

Αγωνιστική δράση ξανά ζητάει ο Ολάς της Λυών
Καιροφυλακτεί για …σφήνα στην κορυφή η Λεβερκούζεν
Χωρίς αύριο το μπάσκετ για τον ΠΑΟΚ – Ψάχνουν χορηγούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις