Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ οικονομικά: Χωρίς αύριο το μπάσκετ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ οικονομικά: Χωρίς αύριο το μπάσκετ

ΠΑΟΚ οικονομικά: Άμεση αναζήτηση χορηγών για την επίλυση του προβλήματος.

ΠΑΟΚ οικονομικά: Την αβεβαιότητα ζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το γνωστό οικονομικό τους πρόβλημα. Γεμάτα νόημα τα πρόσφατα λόγια του πρώην παίκτη και προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Χαραλαμπίδη. ” Ο ΠΑΟΚ λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια έχοντας την αγάπη ανθρώπων που βρέθηκαν σε συγκεκριμένες θέσεις και καταστάσεις για να βοηθήσουν. Δεν μπορεί όμως για πάντα να γίνεται αυτό. Όταν δεν υπάρχουν χρήματα να επενδυθούν σε όλα τα θέματα, είναι πολύ δύσκολο και υπάρχουν προβλήματα. Εδώ δεν μιλάμε για επενδύσεις εκατομμυρίων, αλλά δεν υπάρχουν τελικά χρήματα ούτε και για τα βασικά.

Η αποτυχία του κλαμπ αυτού είναι ότι τελικά τόσα χρόνια δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα σημείο αναφοράς για να συσπειρωθούν τελικά όλοι αυτοί γύρω από αυτό.” Λόγια που δείχνουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΠΑΟΚ. Συνεχίζοντας ο Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι “υπάρχουν πολλές παθογένειες στο Ελληνικό Μπάσκετ. Έχουν φέρει οι άνθρωποι αυτοί στο χείλος του γκρεμού αυτό το άθλημα και κάποια στιγμή πρέπει να παρέμβουμε όλοι για να σταματήσει αυτός ο κατήφορος. Υπάρχουν πολλές παθογένειες.”

Μόνο 2 συμβόλαια

Μόνο 2 συμβόλαια για τη νέα σεζόν διαθέτει αυτή τη στιγμή η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Κατ αρχάς πρέπει να προκύψει άμεσα η νέα διοίκηση, που πρέπει να διαχειριστεί τα συμβόλαια των Θοδωρή Καρρά και Κωνσταντίνου Ιατρίδη. Ο Σορτερ είναι ελεύθερος και θα διαπραγματευτεί μόνος του, οι άλλοι “πηδάνε¨και εγκαταλείπουν το πλοίο. Ο Κώστας Μέξας υπέγραψε μόνο για φέτος, ενώ σίγουρα θα γίνουν προσπάθειες να διατηρηθεί στο ρόστερ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Γενικά και στις επιλογές των ξένων πρέπει να γίνουν πιο προσεκτικές κινήσεις. Όλα αυτά αν βρεθούν τα χρήματα που λείπουν αυτή την στιγμή και προς το παρόν τουλάχιστον το φως στο τούνελ, δείχνει ….άφαντο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις