Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός πλέϊ οφφ: Φουλ για το 45ο ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός πλέϊ οφφ: Φουλ για το 45ο ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός πλέϊ οφφ: Ο Πέδρο Μαρτίνς εμψυχώνει σε κάθε προπόνηση τους ποδοσφαιριστές του, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τόνισε ότι «πρέπει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και με ασφάλεια».

Ολυμπιακός πλέϊ οφφ: Το πράσινο φως περιμένουν όλοι αλλά και ο Ολυμπιακός από την Κυβέρνηση, για την επανέναρξη των πλέϊ οφφ και της αγωνιστικής κίνησης που θα κάνει όλο τον κόσμο να απολαύσει το αγαπημένο του άθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς εμψυχώνει σε κάθε προπόνηση τους ποδοσφαιριστές του. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είπε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Ρέντη, ότι «πρέπει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και με ασφάλεια». Τόνισε μάλιστα, ότι «αντιπαρήλθαμε με επιτυχία και στις δυσκολίες αυτής της περιόδου και οι βασικοί μας στόχοι σχεδόν επιτεύχθηκαν με όλες αυτές τις προσπάθειές μας». Όλες οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα αρχιζουν στις 9 το πρωί. Οι αγώνες πρέπει να γίνονται στις 9.30 το βράδυ γιατί σε λίγες ημέρες ο καύσωνας αναμένεται μεγάλος και ειδικά στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης και Καφού πάντως, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Το στοιχείο αυτό κάνει τον Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τον Βαλμπουενά. Πάντως, με ανακατεμένες κάθε ημέρα εντεκάδες, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Χασάν, Φορτούνης, Ελ Αραμπί και Λοβέρα είναι ο ευχάριστος πονοκέφαλος που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός. Σε γενικές γραμμές η ετοιμότητα των παικτών του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί στο έπακρον, όταν περάσει και αυτή η εβδομάδα. Μην ξεχνάμε ότι θέλουν να αγωνιστούν πάλι παθιασμένα, όπως άλλωστε το δείχνουν και στις πρωϊνές προπονήσεις. Και ας υπάρχει ένα μαξιλαρι και μια μεγάλη ασφάλεια που έχει να κάνει με το +14, όπως αλλωστε μαρτυρά και η μέχρι στιγμής βαθμολογία.

Ολυμπιακός πλέϊ οφφ: Πιθανή επιστροφή Ζιλ Ντίας

Μεταξύ άλλων δεν πρέπει να λησμονήσουμε και μια πιθανή επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ Ζιλ Ντίας, που είναι ελεύθερος από την Μονακό. Στο Πριγκιπάτο είχε συνολικά 16 συμμετοχές και τις 14 έπαιξε βασικός. Ήταν άλλωστε πέρσι εδω για ένα εξάμηνο και έχει καλή γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας. Γενικά είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα υπάρχουν νέα μέχρι την Πσρασκευή για την περίτωσή του.

Δείτε ακόμα

Μεγάλη η αγωνία για Ζλάταν μετά τον σοβαρό τραυματισμό
Καιροφυλακτεί για …σφήνα στην κορυφή η Λεβερκούζεν
Μάχη αιωνίων αντιπάλων με το μυαλό στον τίτλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις