Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ενσίτι ΠΑΟΚ: Πικρόχολα σχόλια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενσίτι ΠΑΟΚ: Πικρόχολα σχόλια

Ενσίτι ΠΑΟΚ: Την άμεση αλλαγή ομάδας προτείνει στον Νιγηριανό μέσο του ΠΑΟΚ Αντερσον Εσίτι γνωστή αθλητική ιστοσελίδα, για να μην καταστρέψει την καριέρα του.

Ενσίτι ΠΑΟΚ: Πικρόχολα σχόλια για τον ΠΑΟΚ από αθλητική ιστοσελίδα της Νιγηρίας. Την άμεση αλλαγή ομάδας προτείνει στον Νιγηριανό μέσο του ΠΑΟΚ Αντερσον Εσίτι μεγάλη και γνωστή αθλητική ιστοσελίδα, προκειμένου να σώσει το όνομά του και να μην καταστρέψει την καριέρα του. Μάλιστα, τον περιλαμβάνει σε μιά λίστα ποδοσφαιριστών που θέλει να προστατεύσει, έτσι ώστε μαζί με τους άλλους να διατηρήσουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσής τους. Ας δούμε όμως την διαδρομή του προαναφερόμενου και να καταλάβουμε που αποσκοπεί αυτό το δημοσίευμα. Ξεκίνησε από ασήμαντες ομάδες της Πορτογαλίας. Αργότερα και συγκεκριμένα το 2016, άρχισε να ακούγεται περισσότερο όταν μετακόμισε στην Γάνδη. Εκεί στο Βέλγιο έδειξε κάποια στοιχεία από το ταλέντο του, με αποτέλεσμα 3 χρόνια αργότερα να μετακομίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με 3,5 εκατ ευρώ κατάφερε να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά έπαιξε μόλις 1013 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις. Αν καταφέρει και φύγει από την χρονιά αυτή, θα διατηρήσει την αξία του και όλα θα πάνε καλύτερα, υποστηρίζει με πάθος η ιστοσελίδα της Νιγηρίας, για τον 26χρονο συμπατριώτη τους. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Νιγηρίας. Το ταξίδι του άρχισε από το 2012, από την μικρή Λεϊσόες, όπου έπαιξε σε 45 αγώνες. Μετά υπήρξε μέλος της Εστορίλ, όπου έμεινε 2 χρόνια και έπαιξε σε 57 παιγνίδια.

Ενσίτι ΠΑΟΚ: Τακτική της Νιγηριανής ιστοσελίδας

Εκείνη την εποχή πάντως καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους μεσαίους στο πρωτάθλημα και γι αυτό πριν πάει στην Γάνδη, είχε «ξυπνήσει» το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Τελικά, στην Γάνδη έπαιξε σε 95 παιχνίδια. Η τακτική αυτή της Νιγηριανής ιστοσελίδας, υποστηρίζοντας αρκετούς πατριώτες της και προτρέποντάς τους να δοκιμάσουν αλλού την τύχη τους κάπου φυσικά αποσκοπεί. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως όλοι εμείς αλλά και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, ότι στην χώρα αυτή έχουν πολλά χρόνια τώρα μία από τις πρώτες θέσεις, στην διαδικτυακή εξαπάτηση. Στον τομέα αυτό υπερτερούν και ίσως ήδη να έχουν ένα οργανωμένο σχέδιο που κανείς δεν ξέρει που αποσκοπεί.

Δείτε ακόμα

Αγωνιστική δράση ξανά ζητάει ο Ολάς της Λυών
Καιροφυλακτεί για …σφήνα στην κορυφή η Λεβερκούζεν
Μάχη αιωνίων αντιπάλων με το μυαλό στον τίτλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις