Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζαχαρέα συνέντευξη Μητσοτάκη Σταρ: Το chic office look της Μάρας
LIFESTYLE

Ζαχαρέα συνέντευξη Μητσοτάκη Σταρ: Το chic office look της Μάρας

Ζαχαρέα συνέντευξη Μητσοτάκη Σταρ: Η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, έκανε μια υπέρκομψη εμφάνιση στο Πρωθυπουργικό γραφείο με chic office look.

Ζαχαρέα συνέντευξη Μητσοτάκη Σταρ: Η Μάρα Ζαχαρέα, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, βρέθηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για να του κάνει μια συνέντευξη και για την περίπτωση επέλεξε ένα λευκό κοστούμι το οποίο συνόδευσε με ένα ζευγάρι μπεζ πέδιλα για να ολοκληρώσει το look της. Η συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή είναι εξαιρετική για πολλές περιστάσεις και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας από μια γυναίκα η οποία επιθυμεί να είναι ντυμένη κλασικά αλλά καθόλου βαρετά.

Ας μην ξεχνάμε πως το λευκό κοστούμι είχε και τις εμβληματικές στιγμές του στην ιστορία της μόδας: η Βianca Jagger παντρεύτηκε το Mick Jagger φορώντας ένα λευκό power suit – εκείνη το συνδύασε με λευκή φούστα- το 1971 κι αυτή ήταν μια εμφάνιση που έγραψε ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, το λευκό κοστούμι συνδέεται με την κομψότητα, την απλότητα και έναν διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο δυναμισμό.

γράφει η Έλενα Φάκου

Ζαχαρέα συνέντευξη Μητσοτάκη Σταρ: Το λευκό κοστούμι είναι το αντίστοιχο life saver σύνολο του little black dress

Αν αυτό που θέλεις είναι ένα σύνολο το οποίο να σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε περιστάσεις όπου ενδείκνυται το chic office look τότε δεν έχεις παρά να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύνολο. Μάλιστα μπορείς να έχεις τόσο λευκό παντελόνι όσο και λευκή φούστα κατά προτίμηση pencil ώστε να μπορείς να έχεις δυο εμφανίσεις σε μία σε συνδυασμό με το σακάκι. Μπορείς επίσης να το φορέσεις όλο το χρόνο καθώς το λευκό είναι παντός καιρού.

Πως να το συνδυάσεις

Αυτό που θα μπορούσες να προσέξεις είναι το ύφασμα ώστε να είναι κατάλληλο για την εποχή. Συνδύασε το με nude γόβες αν θέλεις να το κρατήσεις ‘ήσυχο’ ή παίξε με το χρώμα εάν θέλεις να κάνεις μια statement εμφάνιση.  Ο καθρέφτης σου δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ με ένα λευκό δυναμικό κοστούμι. Επίσης μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες: γίνεται με την ίδια επιτυχία να το φορέσει μια κοπέλα στα 20s της όσο και μια γυναίκα στα 50s της και να είναι υπέροχη.

Δείτε ακόμη

Τι κοινό έχει η Μαρέβα Μητσοτάκη με την Kate Middleton;
Ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου μεγάλωσε και είναι πανέμορφος
Οι κεκλεισμένων των θυρών επιδείξεις, τα μεταχειρισμένα ρούχα και οι live streaming εβδομάδες μόδας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις