Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα: Άνοιξε νωρίς τον δρόμο για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπουντεσλίγκα: Άνοιξε νωρίς τον δρόμο για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών

Μπουντεσλίγκα: Σταθερά θετικές εμφανίσεις από τους 2 "μεγάλους" της Μπουντεσλίγκα. Άνοιξε νωρίς τον δρόμο για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών

Μπουντεσλίγκα:  Με 5-2 η Μπάγερν διέσυρε την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Με 2-0 που είχε προηγηθεί στο ημίχρονο και με πλήρη κατοχή και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, έδειξε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Το 3-0 από τον συνήθη ύποπτο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Β ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους να αντιδράσουν και από το 52 μέχρι το 55 μείωσαν σε 3-2 και έφεραν ένα μίνι προβληματισμό στους πρωταθλητές, αλλά μόνο για λίγα σχετικά λεπτά. Από το 61 μέχρι το 76, πάτησαν εκ νέου για δεύτερη φορά λίγο το γκάζι και σημείωσαν άλλα δύο γκολ. Καταιγιστική αυτή τη φορά η ομάδα του Μονάχου, σε αντίθεση με την πρεμιέρα της επανέναρξης, όπου μάλλον αρκέστηκαν σε ένα “φτωχό 2-0 δείχνοντας συγχρόνως ότι δεν έδωσαν σημασία στο θέαμα, αλλά μόνο στην κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης.

Περνάμε τώρα στους Βεστφαλούς που η εμφάνισή τους ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με την επανέναρξη. Οι γηπεδούχοι έχουν να θυμούνται ένα οριζόντιο δοκάρι στο 48 ́με τον Στέφεν. Ο Γκερέϊρο στο 33′ και ο Χακίμι στο 78′ σφράγισαν την νίκη της ομάδας τους. Εν τω μεταξύ στην μετακορωνοϊό εποχή, αρχίζουν να …σκάνε σιγά σιγά και οι ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τις μεταγραφές. Ο αθλητικός διευθυντής Μίκαελ Τσορκ επιβεβαίωσε πως ο 27χρονος μέσος Μάριο Γκέτσε αποτελεί παρελθόν για τους κιτρινόμαυρους. ”

Μπουντεσλίγκα: Καταιγιστική η ομάδα με 4-0 στην πρεμιέρα, ενώ  με 2-0 υπερίσχυσε μέσα στην Βόλφσμπουργκ

Είναι μια απόφαση που πήραμε από κοινού δεν διαφωνήσαμε σε κανένα σημείο όταν βάλαμε τα πράγματα επί τάπητος και θεωρήσαμε καλό να διακοπούν στο σημείο αυτό οι δρόμοι μας. Η κατάσταση που ζούμε αυτή τη στιγμή δεν ικανοποιεί καμία από τις 2 πλευρές.” θα κινηθούμε όμως για συμφέρουσες μεταγραφές. Έτσι λοιπόν αρχίζουν σε λίγο και οι κινήσεις αυτές στη Μπουντεσλίγκα που άνοιξε πιο νωρίς από όλους τον δρόμο για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Δείτε ακόμη

Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ
Νέος μεταγραφικός στόχος για ΠΑΟΚ!
Play off: Αντίστροφη μέτρηση και για τον ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις