Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ μεταγραφές 2020: Νέος στόχος για τον Δικέφαλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ μεταγραφές 2020: Νέος στόχος για τον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ μεταγραφές 2020: Και στη τσέχικη αγορά πλέον τα βλέμματα.

ΠΑΟΚ μεταγραφές 2020: Μεγάλη προσοχή πλέον από τον Πορτογάλο προπονητή για τις μεταγραφές. Είναι η περίοδος που διαμορφώθηκε από την κατάσταση του κορωνοϊού και σίγουρα όλες οι ομάδες αναμένεται να κινηθούν με πιο χαμηλά μπάτζετ. Η πρόσφατη μεταγραφική ματιά του Δικεφαλου έχει να κάνει με την 22χρονη περίπτωση του Πάβελ Μπούχα της Βικτόρια Πίλζεν. Ο προαναφερόμενος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδος και έχει ήδη ξεχωρίσει για τα σωματικά του προσόντα, όπως και για την εκμετάλλευση των φάσεων, στις οποίες συμμετέχει. Αλλά ας δούμε την πρόσφατη διαδρομή του.

Στην αρχή ξεκίνησε να αγωνίζεται δανεικός στην Μλάντα ΜΠολεσλαβ από την Βικτόρια Πϊλζεν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπόλεσλαβ
είναι πολύ καλή ομάδα έδρας και η τελική της κατάταξη θεωρείται ικανοποιητική σε ένα τέτοιο “σκληρό” πρωτάθλημα. Η τέταρτη ομάδα ήταν η Μπάνικ Οστράβα και η τρίτη η Γιάμπλονετς με διαφορά του ενός βαθμού αντίστοιχα.

Η γενική του δραστηριότητα κρίνεται απολύτως ικανοποιητική από το τμήμα σκάουτιγκ του ΠΑΟΚ. Συνολικά με τις δύο αυτές ομάδες ο ταχύτατος αυτός παίκτης έπαιξε σε 30 παιχνίδια, για όλες τις διοργανώσεις και μετράει 10 γκόλ και 10 ασιστ.

Η θέση που αγωνίζεται είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ αγωνίζεται με επιτυχία και από τις; πλάγιες θέσεις. Η συμμετοχή του στην Εθνική Ελπίδων μέσα στο 2019 ήταν αρκετά επιτυχημένη και γι’ αυτό η περίπτωσή του καλοβλέπεται από τον Γιάροσλαβ Σίλχαβι που είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας.

Η περίπτωση του ταλαντούχου αυτού “μικρού” λογικά είναι και συμφέρουσα οικονομικά για τον Δικέφαλο που σε αυτή την χρονική στιγμή είναι σε αναμονή για την έλευση του προέδρου του. Άλλωστε μόλις ο Σαββίδης πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα από το Ροστόφ, πρέπει άμεσα να επιλέξει τον νέο τεχνικό διευθυντή του. Πρόβλημα που όπως τελικά αποδεικνύεται θα διαιωνίζεται για αρκετό ακόμη χρονικό διάστημα στον Δικέφαλο. Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια η θέση αυτή καλύφθηκε από 7 πρόσωπα, τα οποία “παύθηκαν” άμεσα με συνοπτικές διαδικασίες. Και η νευραλγική αυτή θέση μπορεί και πρέπει να καλυφθεί από άτομο γενικής παραδοχής…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις