Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Play off: Αντίστροφη μέτρηση και για τον ΟΦΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Play off: Αντίστροφη μέτρηση και για τον ΟΦΗ

Play off: Η υπόθεση του κορωνοϊού έφερε πολλά πράγματα πίσω και πολλές αναπροσαρμογές συμβολαίων, θα πάρουν τον δρόμο τους.

Play off: Συνεχίζονται ακόμη και τα τεστ για κορωνοϊό και σε άλλες ομάδες. Και στην κρητική ομάδα πλέον μπαίνουν πια στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, για να είναι έτοιμοι για τη φάση των play off. Φυσικά στον σύλλογο βλέπουμε ότι τρέχουν και άλλες υποθέσεις όπως τα
συμβόλαια ορισμένων ποδοσφαιριστών. Η υπόθεση του κορωνοϊού έφερε πολλά πράγματα πίσω και πολλές αναπροσαρμογές συμβολαίων, θα πάρουν τον δρόμο τους.

Εδώ όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι τηρείται σιγή ιχθύος και μάλιστα αυτή η μυστικότητα δεν αρέσει και σε πολλούς εκπροσώπους του Τύπου, που θέλουν άμεσα να ενημερώνονται για την υπάρχουσα κατάσταση της κρητικής ομάδος. Εκείνο που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών προς το οικονομικό κομμάτι θα είναι σαφώς σε πιο οικονομικά επίπεδα, γιατί πλέον τα έσοδα για τις ΠΑΕ έχουν μειωθεί σημαντικά.

Σακόρ και Μίγγος προπονούνται κανονικά

Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως η ομάδα είναι πλήρης και όλα δείχνουν ότι ο προπονητής θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Σακόρ και Μίγγος προπονούνται κανονικά και η μοναδική μέχρι στιγμής απουσία είναι του Φερέϊρα. Οι Κρητικοί λοιπόν αναμένεται να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε πλευρά ετοιμότητας.

Τα τεστ για τον ιό συνεχίζονται κανονικά και σε άλλες ομάδες, όπως είναι ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Περιστερίου έχει κάνει ήδη 4 τεστ από τις αρχές Μάιου, στοιχείο που δείχνει την προσοχή των ανθρώπων, αλλά και το ότι θέλουν να είναι πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο προπονητής του Ατρόμητου λοιπόν απαλλαγμένος
από την αγωνία των εξετάσεων, σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα για την ομάδα του.

Οι Αρκάδες τώρα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους κι αυτοί στην επόμενη ημέρα, γιατί και εδώ οι εξετάσεις όλες βγήκαν αρνητικές. Ξεκίνησαν κι εδώ οι ομαδικές προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας. Πλέον ο Μίλαν Ράστοβιτς και οι συνεργάτες του είναι ικανοποιημένοι από την επάνοδο των ποδοσφαιριστών τους, αλλά τώρα θα πρέπει να κοιτάξουν συγχρόνως και πως θα πρέπει να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις