Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ

Ολυμπιακός: Υπερβολικές οι απαιτήσεις του Νορβηγού.

Ολυμπιακός: “Και την πίτα έτοιμη και τον σκύλο χορτάτο”, λέει η ελληνική παροιμία και έχουμε την εντύπωση πως ταιριάζει γάντι στη περίπτωση του Ομάρ Ελ Αμπντελαουί του Ολυμπιακού. Μετά το πισωγύρισμα της Γαλατασαράϊ στην περίπτωση του, ο Νορβηγός άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τον ενδιαφέρει πολύ αυτή η προοπτική. Εδώ όμως, ο Νορβηγός αξιώνει νούμερα που όχι μόνο δεν αρέσουν στον Ολυμπιακό, αλλά η πλευρά των ερυθρολεύκων φαίνεται να σκέφτεται να αρχίσει άλλη τακτική.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο παίκτης συμφωνούν στην παραμονή, αλλά το 1 εκατομμύριο που αξιώνει ετησίως ο παίκτης απέχει πολύ από τις προθέσεις της ομάδας του. Λιγότερα από 700.000 ευρώ αντιπροτείνουν οι Πειραιώτες και έτσι όλα τα μέτωπα παραμένουν σίγουρα ανοικτά. Πάντως η πλευρά που αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις της θα είναι μάλλον του παίκτη. Αλλιώς το διαζύγιο αναμένεται να είναι και πολύ πιο γρήγορο.

Και το θέμα όμως του Μπρούνο Γκασπάρ είναι ακόμη ανοικτό. Σε λίγες ημέρες, μην ξεχνάμε ότι τελειώνει το συμβόλαιο του παίκτη που έχει δανειστεί ο Ολυμπιακός από την Σπόρτιγκ της Πορτογαλίας. Ο 27χρονος δεξιός μπακ θέλει και αυτός να παραμείνει στην ομάδα που κι αυτή με την σειρά της, έχει ζητήσει την παράταση δανεισμού του, μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Eτσι λοιπόν δύο από τα επείγοντα προβλήματα μεταγραφών του Ολυμπιακού ζητούν επειγόντως λύση. Μια λύση όμως που θα συμβαδίζει με τα στάνταρ της εποχής, την υπάρχουσα κατάσταση που δημιούργησε ο ιός αυτός, αλλά προπάντων και για τα οικονομικά δεδομένα που θα δημιουργηθούν στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο ευρύ φάσμα όλων των κρατών του κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις