Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαβαλάς – Χαρδαλιάς: Η ατάκα για τον υφυπουργό, πώς βλέπει τον Τσιόδρα
LIFESTYLE

Γαβαλάς – Χαρδαλιάς: Η ατάκα για τον υφυπουργό, πώς βλέπει τον Τσιόδρα

Γαβαλάς - Χαρδαλιάς: Αποκαλυπτικός και ειλικρινής, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας μίλησε στο "Secret".

Γαβαλάς – Χαρδαλιάς: Αποκαλυπτικός και ειλικρινής, όπως τον έχουμε συνηθίσει, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο “Secret” για τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά. Αναφερόμενος στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, έσπευσε να ξεκαθαρίσει: “Μου αρέσει. Ενώ το όνομά του ξεκινάει και τελειώνει άσχημα, “χά-λια” δηλαδή, έχει αυτό το “-ρδα-” που τον κάνει σημαντικό. Μια χαρά τα έκαναν όλα. Συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι ο κόσμος τον αποθέωσε. Τον έκανε διαφορετικό απ’ ό,τι πρέπει να είναι. Δηλαδή, εγώ νόμιζα ότι είναι ένας καινούργιος Καζανόβα”.

Σε ότι αφορά την γνώμη του για τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: “Είναι φοβερός. Μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο. Είχα τέτοιους κριτές ως εισαγγελείς και προέδρους, τους οποίους και αγαπώ, γιατί έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους. Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι ο κύριος Τσιόδρας απορρίπτει τον τσαρλατανισμό από τηλεοράσεις, από εκπομπές, από τα πάντα. Έχει “α” και “ω” και δεν στέκεται στο “γ” και στο “ζ”.

Τι ετοιμάζετε αυτή την περίοδο;

Σταμάτησε το «My style rocks» για τώρα. Θα συνεχίσω και στον νέο κύκλο και θα είμαι κανονικά κριτής όπως πριν, με τη συμφωνία που έχω κάνει. Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τον νέο κύκλο ή τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Επανέρχομαι με τα ρούχα μου «.lak», όπου έχω κάνει συμφωνίες με e-shop και με χονδρικές. Ωστόσο, έχω και προτάσεις για διάφορες συνεργασίες. Ακόμα και για θεατρικά, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν πρέπει να μπω σε συζητήσεις.

Φοβάστε τον κορονοϊό;

Φοβάμαι μήπως γίνει πιο σπουδαίος από εμένα. Προς το παρόν, τον έχω κατατροπώσει… Παραμένω σπουδαίος εγώ!

Δείτε ακόμη

“Αλλάζω τελείως τρόπο ζωής” – Τι είπε η Μενεγάκη για το ταξίδι στην Αμερική (vid)

“Φυσικά και υπήρχαν προβλήματα με την Βίκυ” – Η Ηλιάνα (επιτέλους) μίλησε (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις