Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha: Το νέο ξεκίνημα, η Βίκυ Καγιά και το GNTM
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha: Το νέο ξεκίνημα, η Βίκυ Καγιά και το GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha: Ένα από τα πρόσωπα που ακούστηκαν περισσότερο το τελευταίο διάστημα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλά πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν εκτός GNΤΜ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha: Πολλά είχαν γραφτεί τα τελευταία χρόνια για τη σχέση οργής ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τελικά ήρθε η επιβεβαίωση από την ίδια την Ηλιάνα, η οποία αφού έκλεισε στον Alpha και έκλεισε οριστικά την πόρτα στο GNTM, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την κόντρα με την Καγιά. Έτσι για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι είχαν προβλήματα.

Είπε συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Είμαι πολύ καλά. Πέρασα την καραντίνα ήρεμα με το αγόρι μου στο σπίτι μας. Είμαστε δυο νέα παιδιά, είμαστε μαζί, είμαστε χαρούμενοι. Ήταν αναγκαίο να ήμασταν μαζί κάτω από το ίδιο σπίτι για να μοιράζουμε τον χρόνο μας σωστά. Έχουμε την ζωή μας, περνάμε καλά, έχουμε αγάπη. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τουλάχιστον έχω το σπίτι μου, την υγεία μου. Για τον ALPHA θα περιμένουμε λίγο ακόμα την επίσημη ανακοίνωση. Κάναμε πολλά ραντεβού. Δεν μπορώ να σου πω ακόμα τίποτα, δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Πρώτα θα κάνει το κανάλι την δήλωσή του και μετά θα πράξω κι εγώ. Ας περιμένουμε, ας κάνουμε λίγο υπομονή.

To GNTM το αγαπώ πάρα πολύ, έχω μόνο καλά λόγια να πω για το κανάλι και την παραγωγή. Σε μια δουλειά ποιος δεν έχει προβλήματα; Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά.”

Δείτε ακόμη

Άγγελος Μπράτης: “Πάει η Αγγλία είμαι ελεύθερο πουλί”

Το απίστευτο κορμί της Βικτώριας Καρύδα – Γυμναστικές επιδείξεις στην παιδική χαρά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις