Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη Αμερική: Τι είπε για το ταξίδι μετά την αποχώρηση από τον Alpha
"

Μενεγάκη Αμερική: Τι είπε για το ταξίδι μετά την αποχώρηση από τον Alpha

Μενεγάκη Αμερική: Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τα στούντιο του Alpha.

Μενεγάκη Αμερική: Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη από τον αέρα της εκπομπής της, πως φέτος είναι η τελευταία της χρονιά στον Alpha, μονοπωλεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Μπορεί η είδηση για την αποχώρησή της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, έπειτα από 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας, να είχε διαρρεύσει εδώ και μήνες, ωστόσο αυτή τη φορά, οι φήμες επιβεβαιώνονται από την ίδια. Στα πρώτα λοιπόν εκείνα δημοσιεύματα για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το κανάλι, υπήρχαν επίσης πληροφορίες για ένα μεγάλο ταξίδι που σχεδίαζε με τους οικείους της στην Αμερική. Φυσικά, μεσολάβησε η πανδημία του κορωνοϊού, που άλλαξε τα σχέδια για εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε αυτό της το ταξίδι στην εκπομπή της Παρασκευής. Συζητώντας με τον επί χρόνια συνεργάτη της, κριτικό κινηματογράφου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον ρώτησε πότε σκοπεύει να κάνει ξανά ένα ταξίδι στην Αμερική. «Με όλα αυτά που ακούγονται Θοδωρή, για πότε βλέπεις να ξαναδείς την Αμερική;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη για να λάβει την χιουμοριστική απάντηση «το 2056. Ειλικρινά πιστεύω ότι αν βγει ένα εμβόλιο ικανό να μας λύσει τα χέρια όλων…».

Οι πληροφορίες λοιπόν που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να προγραμματίζει ταξίδι στην Αμερική το Σεπτέμβρη, αποδεικνύονται πέρα για πέρα αληθινές. Ωστόσο, όπως είπε η παρουσιάστρια, η πανδημία του κορωνοϊού την αναγκάζει να αναβάλει το ταξίδι. «Ένα χρόνο πριν τα κλείσαμε, τα πληρώσαμε, τα τσεκάραμε και πάνε. Δεν πειράζει, δεν θα είναι φέτος το Σεπτέμβρη, θα είναι κάποια στιγμή…» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις – «Σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τελείως τρόπο ζωής»

Το πρωί της Παρασκευής, το Πρωινό του ANT1 προέβαλε τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης, λίγο αφότου έφυγε συγκινημένη από το πλατό της εκπομπής: «Απλά σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πώ αφότου ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όπου για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά μου. Εγώ είμαι και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη τηλεόραση.

Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας. Έχω σκεφτεί το κάθετι που κάνω, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής. Έναν χρόνο το σχεδιάζω. Κάνω ένα βήμα μπρος ένα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Σήμερα, μάλλον, τους περισσότερους τους ξάφνιασα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η οριστική αυλαία της «Ελένης» θα πέσει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, με το συμβόλαιό της με το κανάλι να ολοκληρώνεται τυπικά στα τέλη εκείνου του μήνα. Επίσημη αντίδραση από τον Alpha μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αλλά ούτε και αναμένεται, καθώς δεν συνηθίζεται η έκδοση ανακοίνωσης στις λήξεις των συμβολαίων των παρουσιαστών σε αντίθεση με τις αποχωρήσεις των διευθυντικών στελεχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις