Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Φλερτ με Παπαδόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Φλερτ με Παπαδόπουλο

ΠΑΟΚ: Ολοένα και αυξάνεται ο ρυθμός προπονήσεων στον ΠΑΟΚ με φόντο την απόλυτη ετοιμότητα με την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων

ΠΑΟΚ: Τελειωμένη είναι η συνεργασία του Κυριάκου Παπαδόπουλου με το Αμβούργο και ο διεθνής Έλληνας αμυντικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας να συνεχίσει τη καριέρα του. Ο Παπαδόπουλος έχει πάρει σχετική άδεια από τη γερμανική ομάδα για να μπορεί να προπονείται όσο βρίσκεται στην Ελλάδα και αυτό θα το κάνει στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, εξ ου και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι εμπλέκουν το δικέφαλο του βορρά σε σενάρια για συμφωνία με τον Κυριάκο για τη νέα χρονιά. Αλλωστε στο Αμβούργο ο Ελληνας μπακ δεν υπολογίζεται και μόνο για λόγους αγωνιστικής ετοιμότητας προπονείται εδώ και καιρό με την Κ21 ομάδα.

Ολοένα και αυξάνεται ο ρυθμός προπονήσεων στον ΠΑΟΚ με φόντο την απόλυτη ετοιμότητα με την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όποτε κι αν αυτή οριστεί. Ο Αμπέλ Φερέιρα ρίχνει το βάρος στην φυσική κατάσταση και την τακτική. Χθες, πάντως, οι παίκτες του δικεφάλου έπαιξαν παιχνίδια σε μικρούς χώρους, ενώ το ίδιο ανεβασμένοι ρυθμοί αναμένονται και στην αποψινή προπόνηση.

Ο Μίσιτς

Τα δημοσιεύματα για φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Γιόζιπ Μίσιτς πυκνώνουν, αλλά ο Κροάτης άσος του δικεφάλου έδωσε ξεκαθαρα το προβάδισμα στην ομάδα του με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Τουρκίας: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, και έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με το συμβόλαιό μου. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα. Η απόφαση του συλλόγου είναι πολύ σημαντική, δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει στο μέλλον. Ο μάνατζέρ μου δουλεύει συνεχώς πάνω σε αυτό».

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ και η ρήτρα μόνιμης αγοράς του Κροάτη μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου, αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήταν μέχρι τις 20 Μαΐου, με την καθυστέρηση να συμφωνείται λογω της κρίσης πουμαστίζει τις δύο χώρες εν μέσω πανδημίας του κορωναϊού, εξ ου και συναποφασίστηκε παράταση του δανεισμού του παίκτη μέχρι τις 31 Ιουλίου που αναμένεται να έχει λήξει η σεζόν.

Δείτε ακόμη

Λατινοαμερικάνικη ποδοσφαιρική απελπισία
Ιταλία: «Στρέβλωση» καταγγέλλουν οι ποδοσφαιριστές
Κόκε και Ροναλντίνιο, βίοι παράλληλοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις