Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Παναθηναϊκός: Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει επανέναρξης πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει επανέναρξης πρωταθλήματος. Όχι όμως και δίχως προβλήματα, αφού ο πράσινος τεχνικός Γιώργος Δώνης είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να κάνει θεραπεία λόγω τενοντίτιδας, αλλά και τον Δημήτρη Κολοβό να ακολουθεί ξεχωριστό πρόγραμμα για αποφόρτιση. Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως επρόκειτο για ακόμα μία προπόνηση υψηλής έντασης που μεταξύ άλλων περιλάμβανε και αγωνιστική μονομαχία τριών ομάδων σε παιχνίδι μισού γηπέδου στο τελευταίο μέρος του προγράμματος, για να μπαίνουν οι παίκτες σε συνθήκες πραγματικού αγώνα.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη νέα εξέταση την οποία θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, ένα ακόμα τεστ ανίχνευσης κορωναϊού πριν την προπόνηση για να είναι άπαντες βέβαιοι για μη υπαρξη ενδεχόμενου μετάδοσης του ιού μεταξύ συμπαικτών.

Παναθηναϊκός: Στα 5 εκατ. ευρώ η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Σε έκτακτη ΓΣ που έλαβε χώρα χθες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίστηκε νέα ΑΜΚ έως ποσού 5 εκατ. ευρώ, για κάλυψη αναγκών της εταιρίας τους επόμενους μήνες. Η χρονική διάρκεια για εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι τετράμηνη, αλλά δεν προκύπτει κάτι που να σχετίζεται με διαφοροποίηση στη μετοχική σύνθεση του τριφυλλιού. Η ΑΜΚ θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας και με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ στον μετέχοντα στην ΑΜΚ.

Η χρηματοδότησή της ΑΜΚ αναμένεται να γίνει από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο, όπως συνέβη και με τις προηγούμενες. Σκοπός είναι φυσικά οι ταμειακές ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ τους επόμενους μήνες. Η τελευταία ΑΜΚ που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε η περίοδος συμμετοχής την 12η Μάη, αποτελέσματα δεν δόθηκαν από το ΓΕΜ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκλεισε στο ποσό των 4.2 εκατ. ευρώ.

Δείτε ακόμη

Λατινοαμερικάνικη ποδοσφαιρική απελπισία
Ιταλία: «Στρέβλωση» καταγγέλλουν οι ποδοσφαιριστές
Κόκε και Ροναλντίνιο, βίοι παράλληλοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις