Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός οικονομικά προβλήματα: Ζημιά εκατομμυρίων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός οικονομικά προβλήματα: Ζημιά εκατομμυρίων

Ολυμπιακός οικονομικά προβλήματα: Αισιόδοξος ο Μαρτίνς, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, μετά την απόφαση για έλλειψη θεατών στα γήπεδα.

Ολυμπιακός οικονομικά προβλήματα: Η απόφαση για την έλλειψη θεατών από το Καραΐσκάκη, η όλη κατάσταση με τα κλειστά γήπεδα,είναι δύο από τα κύρια στοιχεία που καλείται να καλύψει ο Ολυμπιακός, αφού η ζημιά αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη. Σημαντικά τα χρήματα που χάνονται από τα εισιτήρια διαρκείας, όσο και από τα απλά εισιτήρια, αφού μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεν αναμένεται να υπάρξουν θεατές. Απομένουν λίγα ματς για τα πλέι οφ και ένα ματς για το Κύπελλο Ελλάδος. Μην ξεχνάμε και την αναμέτρηση με την Γούλβς, για τους 16 του Europa League. Αλλά γενικά στους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, η ζημιά εικάζεται ότι θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.  Αν μάλιστα η απουσία των φιλάθλων, συνεχιστεί και μετά τον Σεπτέμβριο, τότε η ομάδα του λιμανιού υπολογίζεται ότι θα απολέσει έσοδα που θα ξεπεράσουν  τα 5 εκατομμύρια ευρώ .

Η μοναδική αισιόδοξη νότα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ακούει στο όνομα Πεδρο Μαρτίνς, με τα πρόσφατα λόγια του. “Απομένουν δέκα παιχνίδια που πρέπει να τα κυνηγήσουμε με πάθος, όχι μόνο για το αποτέλεσμα  που θα είναι η νίκη, αλλά και  για το θέαμα στο παιχνίδι που θα πρέπει να παρουσιάσουμε. Μην ξεχνάμε ότι η ανοδική πορεία στον αριθμό των φιλάθλων οφείλεται και στο θέαμα που παρουσιάζουμε αλλά και στα θετικά αποτελέσματα. Η γενική μας εικόνα πρέπει να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ορισμένα από αυτά παίζουμε και με πολύ ανταγωνιστικούς αντιπάλους.”

Ολυμπιακός οικονομικά προβλήματα: Παράδειγμα προς μίμηση ο Τσιμίκα

Η περίπτωση Τσιμίκα είναι κι αυτή όπου πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού θα ήθελαν να ακολουθήσουν. Άλλωστε δεν είναι λίγοι  στην ηλικία του μικρού που θα ήθελαν αυτήν την κατάληξη. Δηλαδή να σε ζητάνε μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού . Ο επαγγελματισμός, η σκληρή δουλειά και η συνεχής αφοσίωση σε αυτό που κάνεις είναι άλλωστε οι τρεις μονόδρομοι που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.  Κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα στην υπόθεση Τσιμίκα. που σύντομα θα αναγνωριστεί η αξία του και θα καταλήξει κάπου πολύ ψηλότερα για να εκτινάξει την καριέρα του.

Δείτε ακόμη

Ζημίες δεκάδων εκατομμυρίων στη Γιουνάιτεντ
Δευτέρα τα σπουδαία για το μπάσκετ
Winmasters: Ειδικά στοιχήματα στην Bundesliga!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις