Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λεβαντόφσκι γκολ: Ο βασιλιάς της Μπουντεσλίγκα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεβαντόφσκι γκολ: Ο βασιλιάς της Μπουντεσλίγκα

Λεβαντόφσκι γκολ: Ο πρώτος σκόρερ μετά την επανεκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος

Λεβαντόφσκι γκολ: Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που στην 26η Αγωνιστική της bundesliga, δεν είχε φυσικά τέτοιο πυρετό και υπέφερε κι αυτός από κορωνοϊό, αλλά το 40ο γκολ που πέτυχε επί της Ουνιόν, έτυχε ταυτόχρονα να σημειωθεί στο 40′. Αυτό συνέβη στην επανεκκίνηση του Γερμανικού Πρωταθλήματος. Η Μπάγερν μπήκε επιφυλακτικά πολύ στο παιχνίδι και το γκολ σημείωσε ο επιθετικός από την Βαρσοβία στο 40. Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Μπένζαμιν Παβάρ στο 80′ με ωραία κεφαλιά. Έτσι πολύ απλά  ο  επίσημος μάνατζερ του από το Ισραήλ, Πίνι Ζάχαβι τον προορίζει για να συνεχίσει  σε Ρεάλ Μαδρίτης η σε Παρί Σεν Ζερμέν. Η πιο εμπιστευτική του όμως συνεργασία στα επαγγελματικά του βήματα, γίνεται όμως από πολύ κοντινό του συγγενικό πρόσωπο.

H αδελφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που μάλιστα επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και κάποιες  φορές μένει αρκετές ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, ήταν αυτή που τον βοήθησε πολύ. Σε όλες τις τελευταίες του διαπραγματεύσεις τα τελευταία χρόνια , ήταν παρούσα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πατέρας του απεβίωσε από καρκίνο το 2005, με αποτέλεσμα ο 17χρονος Ρομπερτ να μείνει με την μητέρα του και την αδελφή του και να προσπαθεί να ξεφύγει από το βόλεϋ, το χάντμπολ, το τζούντο  και τον στίβο, αθλήματα με τα οποία άρχισε να ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα ο πατέρας του ήταν πρωταθλητής Τζούντο στην Πολωνία, αλλά και η  μητέρα του και η αδελφή του, σπουδαίες παίκτριες στο βόλεϋ.

Λεβαντόφσκι γκολ: Τα επόμενα βήματα του Λεβαντόφσκι

Ο άνθρωπος που έχει καταφέρει στο παρελθόν να βάλει 5 γκολ, σε 9 λεπτά και να γίνει αντικείμενο θαυμασμού τώρα στοχεύει ακόμη πιο ψηλά και θέλει να εκτινάξει την ποδοσφαιρική του αξία. Πράγμα  που εκ πρώτης όψεως φαντάζει πολύ δύσκολο πλέον. Μετά την εποχή του κορωνοϊού και ειδικά τώρα που όλες οι μεγάλες ομάδες το μόνο που επιζητούν είναι η μείωση των εξόδων τους. Άλλωστε τα έσοδα δεν υπάρχουν και αυτό οφείλεται και στη μείωση των διαφημίσεων,  αλλά και στην έλλειψη των φιλάθλων. Φυσικά αυτό βρίσκεται υπό συζήτηση και ίσως βρεθεί σε λίγες ημέρες μια χρυσή τομή. Ακούγεται και σχεδιάζεται να διεξάγονται τα παιχνίδια με τους μισούς φίλαθλους στις εξέδρες.

Δείτε ακόμη

Σοκ από τροχαίο στην Άουε στη Γερμανία!
Μπουντεσλίγκα: Το Βερολίνο χωρίζεται στα δύο!
Πειθαρχία υπακοή και σύνεση από τους Γερμανούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις