Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατρόμητος: Ομαδικές προπονήσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατρόμητος: Ομαδικές προπονήσεις

Ατρόμητος: Ο Ατρόμητος προχώρησε σε ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ατρόμητος: Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω πανδημίας και το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών έδωσαν την ευκαιρία στον Ατρόμητο να προχωρήσει άμεσα σε ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, έργα που υπολογίζεται πως θα ολοκληρωθούν το αργότερο σε δύο μήνες. Ένα σημαντικό έργο όχι μόνο για τον εκπρόσωπο του Περιστερίου στη Σούπερ Λιγκ, αλλά για όλους τους δημότες του πολυπληθέστερου δήμου της χώρας, αφού με τις νέες υποδομές δεν διευκολύνεται μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρομήτου, αλλά και όλων των Περιστεριωτών που έχουν πρόσβαση για εκγύμναση στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι εργασίες άρχισαν με το ξήλωμα του παλιού ταρτάν, το οποίο είχε κατασκευαστεί για πρώτη φορά το 2001 και κρίθηκε απαραίτητο να αντικατασταθεί. Το δε νέο θα είναι μπλε χρώματος, ενώ έχει σχεδιαστεί και παραγγελθεί να μπει στο γήπεδο και νέα σύγχρονη φυσούνα για την είσοδο των ποδοσφαιριστών στο στάδιο χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιος μηχανισμός στους διαδρόμους του στίβου.

Ατρόμητος: Χθες τα τεστ, σήμερα οι απαντήσεις.

Σε δυο γκρουπ των 10 ποδοσφαιριστών προπονήθηκαν και χθες οι παίκτες του Ατρομήτου, εν αναμονή των ομαδικών προπονήσεων που θα ξεκινήσουν μόνο αφότου υπάρξει θετική έκβαση στο σύνολο των τεστ για κορωναϊό που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Το τεστ μοριακού ελέγχου για κορωνοϊό (για τρίτη φορά) πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ατρομήτου, κ. Νίκο Πισκοπάκη, να συντονίζει τη διαδικασία. Έλαβαν, δε, μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ομάδας. Τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα, Πέμπτη, και με τη θετική εξέλιξη τους θα οριστεί άμεσα η επιστροφή σε φουλ προπόνηση όλου του γκρουπ των παικτών μαζί.

Παραμένει στη Super League

Υπενθυμίζεται πως ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω των πλέι οφ, ενώ θέμα ασφάλειας και παραμονής δεν τίθεται καθόσον βρίσκεται στο +15 και ουσιαστικά η ολοκλήρωση της σεζόν για τους Περιστεριώτες είναι τυπικό θέμα.

Δείτε ακόμη

Last Dance: Μύδροι από Γκραντ και… πιτσαδόρο!
Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Ένας αρχαίος Έλληνας πολεμιστής καλύπτει όλη την πλάτη του
Σαλπιγγίδης: «Πόντιος γεννιέσαι. Θα μπορούσα να είμαι στον Πάοκ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις