Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

04

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος ηλιοθεραπεία: 4… viral συλλήψεις – Τι λέει για το βίντεο η αστυνομία
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος ηλιοθεραπεία: 4… viral συλλήψεις – Τι λέει για το βίντεο η αστυνομία

Κύπρος ηλιοθεραπεία: Οι δύο λουόμενοι που έκαναν ηλιοθεραπεία, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην θέα των μελών της Δύναμης, βούτηξαν στην θάλασσα

Κύπρος ηλιοθεραπεία: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από τη σύλληψη σε παραλία της Λεμεσού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως αναφέρει το sigmalive.com, γύρω στις 15:20 το απόγευμα της Κυριακής (17/05) έλαβαν πληροφορία από πολίτη ότι σε παραλία στη Λεμεσό, δύο άνδρες έκαναν ηλιοθεραπεία. Δύο μέλη της Αστυνομίας έφτασαν αρχικά στο σημείο και μόλις τα δύο πρόσωπα αντιλήφθηκαν την Αστυνομία βούτηξαν στην θάλασσα και τους κάλεσαν να μπουν στην θάλασσα για τους καταγγείλουν. Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 40 και 32 ετών.

Γαλλία: Επιτρέπεται το μπάνιο, όχι όμως και η ηλιοθεραπεία

Όταν στον σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις ένας 24χρονος που βρισκόταν έξω από τη θάλασσα άρχισε να φωνάζει στους Αστυνομικούς. Στη συνέχεια και αφού ο 40χρονος βγήκε από τη θάλασσα, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους Αστυνομικούς και συνελήφθη για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ την ίδια ώρα ο 24χρονος άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και προσπάθησε να αποτρέψει τους αστυνομικούς σπρώχνοντας μέλος της δύναμης.

Αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο 24χρονος. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε από τη θάλασσα και ο 32χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία επίσης έβριζε τις αρχές ενώ ένα τέταρτο πρόσωπο επενέβη για να αποτρέψει τις συλλήψεις. Ως εκ τούτου συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα πρόσωπα.

Η θέση της Αστυνομίας

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε στόχος της Αστυνομίας το Σαββατοκύριακο δεν ήταν οι καταγγελίες πολιτών, γ΄αυτό το λόγο οι καταγγελίες ήταν συνολικά 91 στις παραλίες. «Οι οδηγίες που είχαν τα μέλη ήταν να προχωρούν σε καταγγελίες που ήταν κατάφωρες οι αμέλειες ή που δεν συμμορφώνονται με τις παροτρύνσεις των αστυνομικών. Τα πρόσωπα αυτά προσπάθησαν να αποτρέψουν τους αστυνομικούς με βία και ασκήθηκε ανάλογη βία, καθηκόντως έγιναν τα γεγονότα », είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις