Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανό εκπαιδευτικών – ΟΛΜΕ: Κι όμως, το Twitter βρήκε και δεύτερο λάθος
ΕΛΛΑΔΑ

Πανό εκπαιδευτικών – ΟΛΜΕ: Κι όμως, το Twitter βρήκε και δεύτερο λάθος

Πανό εκπαιδευτικών - ΟΛΜΕ: Η αρχή έγινε με το πανό των εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο της Τετάρτης που έγραφε Απέσυρε το Νομοσχέδιο Ντροπολογία και απευθυνόταν στη Νίκη Κεραμέως.

Πανό εκπαιδευτικών – ΟΛΜΕ: Μετά το το πανό των εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, που περιείχε ορθογραφικό λάθος,  ο φωτογραφικός φακός έπιασε άλλο ένα ανορθόγραφο πανό σε άλλη συγκέντρωση εκπαιδευτικών. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, η λέξη που εξόργισε τους χρήστες του twitter ήταν το «απέσυρε» καθώς θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί το «απόσυρε» ως προστακτική ενεστώτα.

“Δάσκαλοι για κλάματα” – Οργή στο Twitter για το πανό των εκπαιδευτικών

Η δεύτερη περίπτωση αφορά φωτογραφία που εντόπισε χρήστης του twitter από πρόσφατη κινητοποίηση των Σωματείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, εναντίον της χρήσης καμερών στις αίθουσες των Σχολείων. Το λάθος εδώ είναι οφθαλμοφανές: Γράφει «Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσεις».

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1260914457351524352?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1260914457351524352&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fkoinwnia%2Farticle%2Fden-einai-plaka-kai-allo-pano-ekpaideutikon-me-xontro-orthografiko-lathos%2F

Δείτε ακόμη

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δύο extra ημέρες διαμονή με κάθε τριήμερη κράτηση
Έρχονται 200.000 τεστ αντισωμάτων στην Ελλάδα
Σοκαριστικό βίντεο: Συμπλοκή μεταξύ χούλιγκαν στο Πάρκο Τρίτση
713.000 υπό αναστολή εργαζόμενοι θα λάβουν ενίσχυση τον Μάιο
10 νέα κρούσματα, ακόμη ένας θάνατος στη χώρα
Τατσόπουλος: “Άρχισε ο διαγωνισμός για τον Ατρόμητο Ηλίθιο”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις