Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δύο extra ημέρες διαμονή με κάθε τριήμερη κράτηση
ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δύο extra ημέρες διαμονή με κάθε τριήμερη κράτηση

Το ALPHAFREEPRESS.GR προσφέρει δωρεάν διαμονή σε αυτόν τον παραδεισένιο τόπο!

Almost paradise ή μήπως ALL SEASONS PARADISE; Μια ματιά στις αριστοκρατικές σουίτες ή στα “ντυμένα” με γνήσια πολυτέλεια σαλέ, φωλιασμένα στη καρδιά του ελατοσκέπαστου Μαίναλου, δεν αφήνει περιθώρια για “σχεδόν”. Η μεγάλη μέρα που ανοίγουν οι πύλες του ξενοδοχείου πλησιάζει και το Alphafreepress.gr έχει για σας μία καταπληκτική προσφορά! Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική δυσκολία στην οποία πολλοί συμπολίτες μας έχουν περιέλθει την εποχή της πανδημίας αλλά και την ψυχολογική φόρτιση, σας χαρίζει δύο επιπλέον ημέρες στις τρεις.

Το Alphafreepress.gr σε συνεργασία με το ALL SEASONS PARADISE σάς προσκαλεί στα επιβλητικά σαλέ με την υπέροχη θέα και σάς προσφέρει δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις για κάθε τριήμερο που θα “κλείσετε” αποκλειστικά τον μήνα Ιούνιο.

Μην χάσετε την ευκαιρία!

Απολαύστε ένα ξέγνοιαστο πενθήμερο “κρυμμένοι” στη μαγεία της φύσης, μακριά από την ένταση της καθημερινότητας. Δύο ημέρες εντελώς δωρεάν για κάθε τριήμερο μέσα στον Ιούνη από το ALL SEASONS PARADISE! Κάντε τώρα κράτηση ΕΔΩ!

Συνδυασμός πολυτέλειας και παράδοσης

Το ALL SEASONS PARADISE είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας και θα σας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση που έχουμε όλοι ανάγκη μετά το πρωτόγνωρο για τη χώρα lockdown. Ο κατάφυτος «παράδεισος» υπάρχει και βρίσκεται δύο μόλις ώρες μακριά από την Αθήνα. Ναι, τόσο κοντά στην χαώδη πρωτεύουσα, ένα ανέμελο μέρος όπου οι άνθρωποι ζουν σε πλήρη αρμονία με τη φύση, ανοίγει τις πόρτες του ξανά και σας περιμένει για στιγμές αγαλλίασης μέσα στην “αγκαλιά” της άγριας ομορφιάς της αρκαδικής γης.

Δεν χρειάζεστε πολλά. Το μικρό σακβουαγιάζ σας, μια στάση στο 4ο Χλμ Επαρχιακής Οδού Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας κι αφήστε πάνω στο ALL SEASONS PARADISE τα υπόλοιπα. Απαράμιλλη άνεση, γνήσια πολυτέλεια, ξεχωριστές αποδράσεις και μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις σάς περιμένουν στο ανέγγιχτη από τα τουριστικά “ρέματα” ομορφιά της Ελλάδας που ακούει στο όνομα Χρυσοβίτσι. Μια ελατοσκέπαστη πλαγιά του Μαινάλου ή αλλιώς της ιερής μανίας της φύσης. Η διαμόρφωση και η απόσταση των 11 διαφορετικών καταλυμάτων μεταξύ τους, στα 26 στρέμματα, δημιουργούν την απομόνωση, την μοναδικότητα, αλλά και την φροντισμένη καθαριότητα που ζητάτε μετά την ένταση της μεγαλούπολης.

Ένα ζεστό μπάνιο στο τέλος της μέρας και απολαύστε τον ύπνο σας…

Όλες οι ανέσεις

Γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πισίνα, τοξοβολία, παιδική χαρά, δεντρόσπιτο, λίμνες και απαράμιλλη ελληνική ομορφιά, προσφέρουν με το “καλημέρα” στον ταξιδιώτη αυτό που αποζητά από μια απόδραση από το κλεινόν άστυ. Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν αίθριο, πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ψυγείο, τζάκι, καθιστικό με καναπέ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ και στεγνωτήρα μαλλιών. Το υψηλής ταχύτητας WiFi σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε τα επαγγελματικά σας email ή να περιηγηθείτε στα “κρυμμένα αρκαδικά μυστικά” όποια ώρα θελήσετε να απολαύσετε τον καφέ σας σερφάροντας στο διαδίκτυο.

Βιλαέτι, Ερατώ, Φενεός, Αετοπέρατο, Χρυσπέλεια ή Ελατίνα; Μαίλινθος, Χρυσαετός, Καλλινθώ, Φαλάνθια ή Παρασία;

Όποιο κι αν επιλέξετε από τα ονειρεμένα καταλύματα, το “ταξίδι” σας θα είναι μοναδικό.

Ένα γευστικό ταξίδι…

Η ταβέρνα «ΕΛΑΤΕΙΑ» μαζί με το εστιατόριο, σας καλούν να γευθείτε το πλούσιο πρωινό και τις μοναδικές γεύσεις των παραδοσιακών μας φαγητών. Αν επιθυμείτε την απόλυτη ηρεμία με το ταίρι σας, η υπηρεσία room service συνεχίζει να σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε όλα τα παραπάνω, στον προσωπικό σας χώρο. Επιτραπέζια και παζλ, σας δίνουν την ευκαιρία να περάσετε τον χρόνο σας δημιουργικά εντός του σαλέ, με τη μαγική θέα “σύμμαχο” στη συγκέντρωσή σας.

Όταν επιλέξετε να αποχωρήσετε από το δωμάτιο, πληθώρα δραστηριοτήτων που καλύπτει όλα τα γούστα είναι εκεί για εσάς και τα παιδιά σας, που θα ενθουσιαστούν με τον παιδότοπο αλλά και την παιδική χαρά, την ώρα που οι μεγαλύτεροι μπορούν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές παίζοντας μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τοξοβολία, μπιλιάρδο ή ποδοσφαιράκι. Και μετά από όλα αυτά, τι καλύτερο από μια βουτιά στη δροσερή πισίνα;

Με νέες υπηρεσίες massage, nature yoga ή pilates, και wake up stretching που προσδίδουν ονειρικό περιβάλλον, επιπλέον χαλάρωση, ευεξία και νηφαλιότητα, που δύσκολα θα θέλετε να αποχωριστείτε.

Το επιβλητικό εκκλησάκι μέσα στον “προσωπικό σας παράδεισο”

Η μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής εκκλησία, μέσα στο επιβλητικό περιβάλλον του ALL SEASONS PARADISE, προσφέρεται για στιγμές περισυλλογής, ψυχικής ανάτασης και ηρεμίας. Το εκκλησάκι, χτισμένο εξ ολοκλήρου από παλιά υλικά, είναι αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού, και αποτελεί πιστό αντίγραφο από την καταγραφή στο βιβλίο της Βυζαντινής ιστορίας του καθηγητή Ν.Κ. Μουτσόπουλου.

Διακριτική πολυτέλεια, υψηλή αισθητική

Ζήστε τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες σε μια κοινωνική εκδήλωση, όπως ακριβώς την ονειρεύεστε. Το μαγευτικό ALL SEASONS PARADISE, με την προνομιακή του θέση, τον κατάφυτο περιβάλλοντα χώρο του, τις λίμνες του και την πανέμορφη εκκλησία του, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για κάθε είδους δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις, παρουσιάσεις, θεματικές βραδιές και parties, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και διακόσια άτομα. Η απλότητα, η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και ο επαγγελματισμός του προσωπικού και των εξωτερικών συνεργατών, αποτελούν την εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Δραστηριότητες για τους λάτρεις της φύσης

Η κατάβαση ποταμού με ειδικά διαμορφωμένο σκάφος στα ποτάμια Λούσιος & Αλφειός, είναι must για τον ταξιδιώτη. Η ομορφιά του τοπίου με τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια, τις πηγές που σκάνε μέσα από τα πλατάνια, τα πανέμορφα γλυπτά που σχηματίζουν οι σμιλευμένοι από το νερό βράχοι και τα πεντακάθαρα νερά, καθιστούν την συγκεκριμένη διαδρομή τη δημοφιλέστερη διαδρομή rafting στην Ελλάδα. Αν θέλετε κάτι πιο extreme, δοκιμάστε το rappel, την καταρρίχηση με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, από κάποιο ψηλό σημείο όπως βράχια, γέφυρες, κλπ.

Στην περίπτωση μας πρόκειται για μία γέφυρα ύψους περίπου σαράντα μέτρων, δίπλα ακριβώς από το ιστορικό Βυζαντινό γεφύρι της Καρύταινας που το θυμόμαστε από την γκραβούρα στο παλιό χαρτονόμισμα των Πέντε χιλιάδων δραχμών. To river trekking στο Φαράγγι Νέδας, ένα μικρό θαύμα της φύσης μέσα σε ένα καταπράσινο επιβλητικό τοπίο, το canyoning, η ιππασία, οι πεζοπορίες αλλά και άλλες δραστηριότητες που θα βρείτε στο site του ξενοδοχείου, θα κάνουν τις διακοπές σας την πιο ωραία ανάμνηση.

Μοναστήρια, αρχαιολογικοί χώροι και τρομακτικής ομορφιάς σπήλαια έχουν κρατήσει μέχρι και σήμερα ακέραιο τον γνήσιο χαρακτήρα της Αρκαδίας, πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε εποχή του χρόνου. Οι επιλογές στην Αρκαδία είναι πολλές και δύνανται να καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη που αναζητά να ανακαλύψει κάποιο από τα μυστικά του ρομαντικού μύθου που έχει καταπλήξει κάθε γωνιά της γης…

Ανακαλύψτε κι εσείς το αρκαδικό ιδεώδες, στο ALL SEASONS PARADISE στο 4ο Χλμ Επαρχιακής Οδού Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας, το “καταφύγιο” που συνδυάζει άρτια την φημισμένη ελληνική παράδοση με την πολυτέλεια…

Ακόμη να προγραμματίσετε τις διακοπές σας; Κλείστε τώρα ένα τριήμερο και το Alpafreepress.gr σάς χαρίζει ακόμα δύο ημέρες!

Κάντε την κράτησή σας ΕΔΩ

ALL SEASONS PARADISE, στο 4ο Χλμ Επαρχιακής Οδού Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981755345

Email: [email protected]

Καλή διαμονή!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις