Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σολωμού για Θεία Κοινωνία: Ο Τατσόπουλος γι’ αυτούς που θέλουν να κοινωνήσουν
ΕΛΛΑΔΑ

Σολωμού για Θεία Κοινωνία: Ο Τατσόπουλος γι’ αυτούς που θέλουν να κοινωνήσουν

Σολωμού για Θεία Κοινωνία: Ο συγγραφέας έκανε ανάρτηση με τη Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Σολωμού για Θεία Κοινωνία: Με ειρωνεία αντιμετωπίζει ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος τις δηλώσεις διαφόρων επωνύμων που δηλώνουν ότι θέλουν να κοινωνήσουν, παρά τις συστάσεις των ειδικών ότι υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν τον κορονοϊό. Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου συνοδεύεται από τις φωτογραφίες δυο ανθρώπων της show biz, την ηθοποιό Μαρία Σολωμού και τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο που και οι δύο δήλωσαν ότι θα κοινωνήσουν με την πρώτη ευκαιρία.

“Ξεκίνησε και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Πιο Ατρόμητο Ηλίθιο. Ο ανταγωνισμός αναμένεται ανελέητος”.

Μετά τον Οικονομόπουλο και η Σολωμού: “Θα κοινωνήσω την Κυριακή, δεν φοβάμαι τίποτα”

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός

Η Μαρία Σολωμού δήλωσε ότι θα κοινωνήσει:

“Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή αλλά λόγω της Πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη. Και ειδικότερα εν μέσω πανδημίας αυτό βλέπουμε να συμβαίνει πιο συχνά. Ο κόσμος αυτή την περίοδο είναι ευάλωτος στον φόβο και ορισμένες φορές νικιέται από αυτόν”.

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, που είναι βαθιά θρησκευόμενος. Όπως είπε θα ελάμβανε τη Θεία Κοινωνία ακόμα και “αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με την πιο μεταδοτική αρρώστια”.

Δηλώσεις για τη Θεία Κοινωνία, το μυστήριο και την Πίστη έκανε και η γιατρός λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου, αλλά ο Πέτρος Τατσόπουλος απέφυγε να την σχολιάσει: “Όποιος πάει να κοινωνήσει, άσχετα αν το πιστεύει ή δεν το πιστεύει, συμμετέχει στο μυστήριο. Επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για κορωνοϊό όπως και για κανένα άλλο μικρόβιο. Εδώ το ξέρετε ότι τότε που είχαμε τους λεπρούς στην Ελλάδα, οι ιερείς κοινωνούσαν τους λεπρούς μετά κοινωνούσαν άνθρωποι άλλοι και κανείς ποτέ δεν κόλλησε;”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις