Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδία – Κορονοϊός: «Έσπασε» την καραντίνα για να παντρευτεί την αγαπημένη του
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία – Κορονοϊός: «Έσπασε» την καραντίνα για να παντρευτεί την αγαπημένη του

Ινδία - Κορονοϊός: Ο γαμπρός αψήφησε τα 100 χλμ. με το ποδήλατο για να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Ινδία – Κορονοιός: Όταν ο άλλος είναι ερωτευμένος, τι να σου πει και ο κοροναιός ή τα μέτρα προστασίας ή ο οποιοσδήποτε περιορισμός και ταλαιπωρία. Αυτό απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ένας 23χρονος Ινδός από την περιοχή Ουτάρ Πραντές, ο οποίος αψήφησε τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν στην Ινδία λόγω του κοροναιού και κάλυψε απόσταση 100 χλμ. με το ποδήλατό του, προκειμένου να παντρευτεί πάση θυσία την γυναίκα της ζωής του! Ο Καλκού Πρατζαπάτι περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να λάβει ειδική άδεια από τη διοίκηση για τον γάμο του, στις 25 Απριλίου, ωστόσο επειδή η άδεια καθυστερούσε και δεν ερχόταν, τόλμησε να κάνει το… ανομολόγητο! Πήρε το ποδήλατό του και πήγε μόνος του στη νύφη, στη γειτονική περιοχή Μαχόμπα, καλύπτοντας πήγαινε – έλα, απόσταση 100 χιλιομέτρων!

«Τα πεθερικά μου είχαν τυπώσει προσκλητήρια γάμου και ήταν έτοιμοι για το μυστήριο την συγκεκριμένη ημερομηνία. Άρα, αφού δεν λάβαμε λάβαμε άδεια από την τοπική αστυνομία για το γάμο, δεν είχα άλλη επιλογή παρά να πάω με το ποδήλατο, μόνος μου!», δήλωσε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο θαρραλέος γαμπρός δείχνοντας ότι το… λέει η καρδούλα του και μπροστά στον έρωτά του για την εκλεκτή της καρδιάς του δεν υπολογίζει τίποτα! Ούτε καν τον ύπουλο και επικίνδυνο κορονοϊό, που έχει επιβάλει στη ζωή των ανθρώπων όλου του κόσμου περιορισμούς και έχει «σπείρει» τον τρόμο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πώς πραγματοποιήθηκε ο γάμος που πήγε… κόντρα στα μέτρα κατά του κορονοϊού

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε έναν ναό του χωριού με τη νύφη και τον γαμπρό να ποζάρουν μπροστά στη φωτογραφική μηχανή με στόματα καλυμμένα. Έγιναν μόνο οι απόλυτα απαραίτητες διαδικασίες της τελετής και το ζευγάρι περιμένει τώρα την άρση της καραντίνας για τις υπόλοιπες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης μιας γιορτής για τους συγγενείς. «Θα εκτυπώσουμε νέα προσκλητήρια και θα καλέσουμε όλους όσοι μας είχαν καλέσει παλαιότερα σε δικά τους μυστήρια και θα ολοκληρώσουμε τις υπόλοιπες τελετές», δήλωσε ο Καλκού Πρατζαπάτι.

Ο πανευτυχής και πλέον επίσημος σύζυγος, ανέφερε και κάποιες ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του. «Επέστρεψα με διπλό φορτίο. Ούτε στα όνειρά μου, δεν είχα φανταστεί ότι τα πόδια μου θα ένιωθαν τόσο πόνο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έπρεπε να πάρω χάπια για να χαλαρώσω», θυμάται, προσθέτοντας  όμως ότι όλα άξιζαν τον κόπο και με το παραπάνω και πως και οι δύο οικογένειες είναι τώρα χαρούμενες που τελικά έγινε ο γάμος. Και τι γάμος! Δεν συμβαίνει άλλωστε κάθε ημέρα να πηγαίνει κανείς κόντρα σε κυβερνητικές εντολές ρισκάροντας ακόμη και τη ζωή του γι’αυτόν που αγαπά! Σωστά;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις