Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκία απαγόρευση: Ποια σειρά έκανε να χάσει τον ύπνο του ο Ερντογάν
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία απαγόρευση: Ποια σειρά έκανε να χάσει τον ύπνο του ο Ερντογάν

Τουρκία απαγόρευση: Ό,τι μπαίνει στο μάτι του Ερντογάν απαγορεύεται – Εξοβελίστηκε επεισόδιο σειράς του Netflix

Τουρκία απαγόρευση: Δεν είναι μυστικό πως ό,τι μπαίνει στο στόχαστρο του Ερντογάν στη γειτονική χώρα, απαγορεύεται. Κατά καιρούς ο «σουλτάνος» δεν έχει διστάσει να επιβάλει απαγορεύσεις στο ίντερνετ και το twitter σε δύσκολες πολιτικά χρονικές συγκυρίες γι’ αυτόν. Είναι όμως και μερικά ζητήματα που είναι θέμα πρεστίζ. Έτσι, τώρα ο Ερντογάν αποφάσισε να τα βάλει με σειρά του Netflix και να καταργήσει ένα επεισόδιο! Κι αυτό γιατί θεωρεί πως οι παραλληλισμοί που γίνονται στο συγκεκριμένο επεισόδιο θεωρεί πως είναι προσβλητικοί για το άτομό του.

Ειδικότερα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Designated Survivor» δεν θα προβληθεί ποτέ στην Τουρκία το έβδομο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, με τίτλο «Family Ties». Σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες της Άγκυρας, σε αυτό απεικονίζεται ο Τούρκος πρόεδρος – για την ακρίβεια μία φανταστική τηλεοπτική εκδοχή του – ως αυταρχικός και εκδικητικός.

Τουρκία απαγόρευση: Ο… Φατίχ Τουράν

O φανταστικός Τούρκος πρόεδρος Φατίχ Τουράν απειλεί να απομακρύνει την Τουρκία από το ΝΑΤΟ και να προσεταιριστεί στη Ρωσία, εκτός εάν ο Αμερικανός ομόλογός του, τον οποίο υποδύεται ο Κίεφερ Σάδερλαντ, προσφέρει 6 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανανέωση μισθώσεων τουρκικών αεροδρομίων. Ο «πρόεδρος Τουράν» ζητά από τον Σάδερλαντ να εκδώσει τον Τούρκο ηγέτη της αντιπολίτευσης που κατηγορείται ότι οργάνωσε πραξικόπημα. Είναι εμφανές ότι η σειρά βασίζεται στην διαχρονική ένταση μεταξύ Άγκυρας και Ουάσιγκτον για τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Δείτε ακόμη

«Έξυπνα» ρομπότ υποδέχονται με… πρωτοτυπία, ασθενείς με κορονοϊό

Ο Μάικ Πενς απολογείται για την εμφάνιση σε νοσοκομείο που εξόργισε

Χαμόγελα στη “νικήτρια” Νέα Ζηλανδία: Κανένα νέο κρούσμα το τελευταίο 24ωρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις