Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άρση μέτρων Ελλάδα: “Νωρίς να μιλάμε για μπάνια”
ΕΛΛΑΔΑ

Άρση μέτρων Ελλάδα: “Νωρίς να μιλάμε για μπάνια”

Άρση μέτρων Ελλάδα: Ο κ. Χαρδαλιάς συνέστησε υπομονή, τονίζοντας ότι τα αισιόδοξα σημάδια μπορεί να ανατραπούν και ότι δεν χρειάζεται εφησυχασμός.

Άρση μέτρων Ελλάδα: Ξεκάθαρο μήνυμα ότι τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου έστειλε εκ νέου ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε στο ζήτημα της σταδιακής άρσης των μέτρων. Αφού ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, υπενθύμισε ότι τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο. Όπως τόνισε, έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τη σταδιακή άρση τους και η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνέστησε υπομονή, τονίζοντας ότι τα αισιόδοξα σημάδια μπορεί να ανατραπούν και ότι δεν χρειάζεται εφησυχασμός. Αναφορά στην επόμενη ημέρα έκανε και ο Σωτήρης Τσιόδρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Όπως δήλωσε, «η μαγική λέξη για την επιστροφή στην κανονικότητα είναι η “απόσταση” και τα μέτρα προστασίας (π.χ. μάσκες). Είναι νωρίς να μιλήσουμε για μπάνια. Παρακολουθούμε τα ιατρικά δεδομένα και τι κάνουν οι άλλες χώρες και θα αποφασίσουμε σταδιακά».

Δείτε ακόμη

Αυξήθηκαν οι νεκροί- Κατέληξε 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ
Αντίστροφη μέτρηση για άρση των μέτρων – Ποια η πιθανή ημερομηνία
Η ζωή νικά τον κορονοϊό – Γενέθλια στο νοσοκομείο Ξάνθης! (vid)
Ελπιδοφόρα τα πρώτα αποτελέσματα από τη χρήση κολχικίνης σε Έλληνες
Η Έλενα Ακρίτα τα “βάζει” με καλλιτέχνες που χαρακτήρισαν “ευλογία” τον ιό
Πάλι τσαντίστηκε η Ραχήλ Μακρή – Τώρα επιτίθεται στον Μόσιαλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις