Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Νύχια ανοιξιάτικα 2020: Αυτή είναι η νέα τάση στο μανικιούρ
PLUS

Νύχια ανοιξιάτικα 2020: Αυτή είναι η νέα τάση στο μανικιούρ

Νύχια ανοιξιάτικα 2020: Το επιθυμητό αποτέλεσμα ενδεχομένως να το έχουμε με την εφαρμογή αυτοκόλλητων.

Νύχια ανοιξιάτικα 2020: Η δεκαετία του ’80 και συγκεκριμένα τα πολύχρωμα prints και αυτή η πανδαισία χρωμάτων που επικρατούσε στο στιλ εκείνη την εποχή είναι η τάση που επικρατεί στο μανικιούρ, για την άνοιξη του 2020.  Το γαλλικό μανικιούρ, τα minimal σχέδια και τα ημιδιάφανα βερνίκια θα αντικατασταθούν από το μπλε, το φούξια, το κίτρινο και το πορτοκαλί.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα ενδεχομένως να το έχουμε με την εφαρμογή αυτοκόλλητων. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν nail artists που μπορούν να δημιουργήσουν το must πολύχρωμο μανικιούρ της σεζόν. Οι insta προτάσεις που ακολουθούν θα σας βάλουν στο mood και θα σας δώσουν ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση και το επόμενο μανικιούρ σας να είναι ένα από αυτά.

\

Αφαίρεση ημιμόνιμου στο σπίτι

Η σωστή διαδικασία ξεκινάει με ένα ελαφρύ λιμάρισμα. Αυτό γίνεται προκειμένου να καταστρέψεις την τελευταία στρώση του βερνικιού, ή αλλιώς το top coat, που έχει πολυμεριστεί και προστατεύει τις υπόλοιπες στρώσεις του χρώματος. Το ασετόν που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να είναι καθαρό. Αν χρησιμοποιήσεις ασετόν με λάδι, με άρωμα ή συγκεκριμένα με λιγότερο από 80% περιεκτικότητα σε ακετόνη τότε τσάμπα προσπαθείς.

Η διαδικασία με το pusher έχει ως στόχο να αφαιρέσει απαλά το βερνίκι που πλέον είναι μαλακό και έχει διασπαστεί πλήρως. Ιδανικά χρησιμοποίησε ένα ξύλινο pusher για να μην κάνεις ζημιά στο νύχι. Πρόσεχε όμως, σπρώχνεις το υλικό, δεν το ξύνεις. Αφού όλα πήγαν καλά, συνέχεια έχει ένα πολύ καλό μανικιούρ. Αυτός είναι ο λόγος μάλιστα που συνήθως συστήνεται η επίσκεψη σε ένα beauty salon, όπου μετά την αφαίρεση θα ακολουθήσει και ένα σωστό μανικιούρ ώστε τα νύχια να είναι πάλι υγιή και λαμπερά.

Δείτε ακόμα

Τα 3 αντρικά ζώδια που απατούν…. «μέχρι να πεις κύμινο»

Νέα έρευνα για τον κορονοϊό: Ο ιός μεταδίδεται μέρες πριν την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων

Παυσίπονα και αλκοόλ Πού μπορεί να οδηγήσει ο συνδυασμός τους

Καθαρισμός προσώπου: Επιδερμίδα χωρίς μαύρα στίγματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις