Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα ζώδια που απατούν: Οι 3 τύποι αντρών που δυσκολεύονται να μείνουν πιστοί
PLUS

Τα ζώδια που απατούν: Οι 3 τύποι αντρών που δυσκολεύονται να μείνουν πιστοί

Τα ζώδια που απατούν: Οι γρήγορες εικόνες, η απίστευτα μεγάλη ποικιλία, η διαθεσιμότητα και η πολύ εύκολη επικοινωνία μέσω των social media, έχουν καταστήσει την απιστία ανησυχητικά εύκολη.

Τα ζώδια που απατούν: Πολλοί ψυχολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εξελικτικά η μονογαμία δεν είναι στη φύση του ανθρώπου και ότι από την εποχή των σπηλαίων ξεκίνησαν να συγκατοικούν για να αναπαραστήσουν την έμφυτη εμπειρία τους στην εξερεύνηση. Και μόλις εξερευνούσαν έναν άνθρωπο, πήγαιναν στον επόμενο και μετά στον επόμενο και πάει λέγοντας. Μπορεί να έχεις νιώσει τρελή που τσαντίζεσαι με ένα like του συντρόφου σου ή ένα follow σε κάποια άλλη.

Η αλήθεια είναι πως δεν είσαι, γιατί σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η σημερινή εποχή, έχει ενισχύσει την απιστία σε τριπλάσιο βαθμό από ότι πριν 10 ή 15 χρόνια. Οι γρήγορες εικόνες, η απίστευτα μεγάλη ποικιλία, η διαθεσιμότητα και η πολύ εύκολη επικοινωνία μέσω των social media, έχουν καταστήσει την απιστία ανησυχητικά εύκολη. Δες λοιπόν παρακάτω τα 3 ζώδια των αντρών που δεν μπορούν να μείνουν πιστά στην σχέση που ήδη έχουν.

No 1: Κριός

Ο Κριός κρατάει τα «ηνία» της απιστίας γιατί πολύ απλά είναι στη φύση του. Ανήκει στα ζώδια που μισούν τη μονογαμία και θεωρούν την απιστία ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό το οποίο είσαι «υποχρεωμένη» να ανεχτείς και να συγχωρήσεις. Το ότι λίγο αργότερα μπορεί να το μετανιώσει, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το καλύτερο part με την αποκάλυψη της πράξης του είναι η ατάκα που θα ξεστομίσει την οποία έχεις ακούσει πάνω από 20.000 φορές: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Νο 2: Τοξότης

Ως παιδί της φωτιάς κι αυτός, απολαμβάνει το σεξ στο έπακρο και μισεί κάθε είδους δέσμευση.  Σε αντίθεση με τον Κριό, δεν απατά από άποψη, μα από καθαρή ανάγκη. Ο άνδρας Τοξότης λατρεύει το φλερτ, επιζητά συχνά την επιβεβαίωση και αρνείται να μείνει με την ίδια γυναίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως παιδί της περιπέτειας, δηλώνει κυνηγός και αρέσκεται να διεκδικεί κάθε γυναίκα που του αρέσει. Αγαπημένη του ατάκα είναι η: «Μου την έπεσε, άντρας είμαι, τι να’ κανα;».

No 3o: Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι αισθησιακός όσο λίγοι, και μπορεί να σου εξασφαλίσει την απόλυτη ευχαρίστηση στο κρεβάτι, αρκεί να τον κάνεις να νιώσει πως είναι ο ένας. Ακόμα κι αν βρει τη γυναίκα της ζωής του, το σεξουαλικό του ανικανοποίητο θα τον οδηγήσει στην απιστία θέλει δε θέλει. Αγαπημένη του ατάκα: «Δε με κάλυπτες σεξουαλικά, συγγνώμη».

Δείτε ακόμα 

Καθαρισμός προσώπου: Επιδερμίδα χωρίς μαύρα στίγματα

Πώς να απολυμάνετε σωστά τα γυαλιά σας μέσα σε 3 πανεύκολα βήματα

5 σημάδια που «μαρτυρούν» ότι χρειαζόμαστε περισσότερη βιταμίνη D

Κορονοϊός: Bίντεο δείχνει ότι τα σταγονίδια του βήχα «ταξιδεύουν» έως και 8 μέτρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις