Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φανή Χαλκιά γέννησε: Μητέρα για δεύτερη φορά – Η φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό
LIFESTYLE

Φανή Χαλκιά γέννησε: Μητέρα για δεύτερη φορά – Η φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό

Φανή Χαλκιά γέννησε: Η Φανή Χαλκιά και ο σύζυγός της, Λούης Καραμάνος, έχουν αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον γιο τους Πέτρο.

Φανή Χαλκιά γέννησε: Η Φανή Χαλκιά και ο σύζυγός της Λούης Καραμάνος κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους, που είναι αγοράκι. Η Ολυμπιονίκης του στίβου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σήμερα η ίδια ανακοίνωσε την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς της δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζεται η Φανή Χαλκιά, αμέσως μετά τον τοκετό, να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι.

«Έφτασε η ημέρα που γνωριστήκαμε… αυτή η άγια ημέρα.. Καλώς ήρθες στον κόσμο #newbaby #newborn #newbornphotography #loveyou» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Η Φανή Χαλκιά και ο σύζυγός της, Λούης Καραμάνος, έχουν αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον γιο τους Πέτρο, που είναι σήμερα τριών ετών.

Η συνέντευξή της δέκα μέρες πριν

Mάλιστα, η Ολυμπιονίκης, δέκα μέρες πριν, είχε αποκαλύψει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πότε θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η πρωταθλήτρια των 400 μ. και 400 μ. μετ’ εμποδίων, είπε πως, όσα κιλά δεν πήρε με την εγκυμοσύνη της, τα πήρε λόγω εγκλεισμού και συμπλήρωσε πως αυτή την εβδομάδα θα γεννούσε.

Η μεγαλύτερη διάκριση της Ελληνίδα αθλήτριας, ήρθε το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. εμπόδια με 52,82 και ενώ στον ημιτελικό σημείωσε Ολυμπιακό ρεκόρ με 52,77 και την 5η επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα και ήταν 8η στα 4×400 μ.

Δείτε ακόμα

Έπρεπε να στείλω “5” για να την αποχαιρετήσω – Το συγκινητικό ποστ της Συνατσάκη για τη γιαγιά της

«Δυστυχώς δεν έχω κανέναν να με φωτογραφίσει» – Η Σπυροπούλου φτιάχνει γλυκό και το κάνει… delivery

”Life is better with you” – Η Καινούργιου μάς γνωρίζει τον σύντροφό της και επίσημα

Αυτός ο τόσο πολύ μικρός μας έκλεισε φοβισμένους στα σπίτια μας – Το σοκαριστικό βίντεο του Κανάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις