Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι πάνω σε ένα σκάφος.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: H Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε για πρώτη φορά στα social media φωτογραφία με τον σύντροφό της για να τιμήσει τα γενέθλιά του. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης «κλείνει» τα 30 και λόγω κορωνοϊού θα τα γιορτάσει αγκαλιά με την παρουσιάστρια σε καραντίνα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε!» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά μια κοινή φωτογραφία τους.

Πρόκειται για μια seflie από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κέρκυρα. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι πάνω σε ένα σκάφος, με την παρουσιάστρια να γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου! Η ζωή είναι πιο ωραία με εσένα μαζί… #mypat #mylove #oneandonly #whenincorfu #august2019».

Ο «θεογκόμενος» σύντροφός της

Άλλωστε, η Κατερίνα Καινούργιου είχε δείξει για ακόμα μία φορά τον θαυμασμό της απέναντι στον αγαπημένο της, μέσω της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, αφορμή είχαν σταθεί κάποιες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε το πόσο ομόρφυνε ο ηθοποιός και τον χαρακτήρισε μάλιστα «θεογκόμενο». Τότε η ομάδα της εκπομπής της είπε ότι είναι σε σχέση. Εκείνη την ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκρίθηκε πως το γνωρίζει.

«Είναι κούκλος, πρώτη φορά τον βλέπω τόσο ωραίο. Εντάξει, είναι με την κυρία Βαρδινογιάννη, θα χαρεί η Χρυσή να ακούσει που λέμε τον σύντροφό της ότι είναι πολύ ωραίο αγόρι. Εμένα όταν μου λένε ότι ο σύντροφός μου είναι κούκλος χαίρομαι, δεν με πιάνουν τα κομπλεξικά μου» επέμεινε. «Και το λένε συχνά;» την πείραξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Συνέχεια! Και είναι και θεογκόμενος το αγόρι μου» είπε με έμφαση η παρουσιάστρια. «Όταν μου λένε ότι ο σύντροφός μου είναι κούκλος χαίρομαι, δεν με πιάνουν τα κομπλεξικά μου».

Δείτε ακόμα

Αυτός ο τόσο πολύ μικρός μας έκλεισε φοβισμένους στα σπίτια μας – Το σοκαριστικό βίντεο του Κανάκη

Η Μάρα Ζαχαρέα μάς σύστησε τη μητέρα της στο Instagram

Η Νίκη Λυμπεράκη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Ηλιάδη: «Μήπως κολλάει ο κορoνοϊός από τα μεγάφωνα της εκκλησίας»;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις