Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τραμπ κορονοϊός: “Επίθεση” από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τραμπ κορονοϊός: “Επίθεση” από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Τραμπ κορονοϊός: Ψεύτη κατά συρροή αποκαλεί τον Αμερικανό πρόεδρο η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Τραμπ κορονοϊός: Η αντιπάθεια της Μπάρμπρα Στρέιζαντ για τον Αμερικανό πρόεδρο είναι γνωστή. Η  77χρονη εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Αμερικανού προέδρου, επικρίνοντας σφοδρά τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού και αποκαλώντας τον ψεύτη κατά συρροή. «Μετά την εκλογή του Τραμπ έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο «Don’t lie to me» επειδή ήταν ψεύτης κατά συρροή. Τώρα που πάνω από 20.000 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας της ανικανότητας και των ψεμάτων του, έχει πλέον αποδείξει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια. Είναι ακατάλληλος για να βρίσκεται στο πηδάλιο αυτού του έθνους… ειδικά σε περίοδο κρίσης», έγραψε η βραβευμένη με δύο Όσκαρ καλλιτέχνιδα στο Twitter.

Λίγο μετά την πρώτη ανάρτηση, η Στρέιζαντ «ξαναχτύπησε» με νέο tweet, αυτή τη φορά βάζοντας στο στόχαστρο το τείχος που θέλει να υψώσει ο Τραμπ στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. «Ο Τραμπ έχει εμμονή να σπαταλά χρήματα σε αυτό το τείχος. Ίσως όλα αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν δοθεί για τεστ, αναπνευστήρες και προστατευτικό εξοπλισμό για τους επαγγελματίες της υγείας μας. Ο ιός δεν νοιάζεται για το τείχος που ισχυρίστηκε ψευδώς ότι θα πλήρωνε το Μεξικό», έγραψε η τραγουδίστρια.

Στις ΗΠΑ καταγράφηκαν ως το βράδυ χθες 1.509 νέοι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας, αριθμός σχεδόν ίσιος με εκείνον που καταγραφόταν την προηγουμένη. Ο νεότερος ημερήσιος απολογισμός αυξάνει σε 23.529 το σύνολο των νεκρών αφότου η πανδημία άρχισε να εξαπλώνεται στις ΗΠΑ, τη χώρα που θρηνεί τα περισσότερα θύματα στον κόσμο εξαιτίας της ασθένειας COVID-19.

Δείτε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Να μην διανοηθεί να μετακινηθεί κανείς παράνομα το Πάσχα ούτε εντός Αττικής

Μπιλ Γκέιτς: Παραδειγματιστείτε από το “Greece from home”

“Είμαι στη διάθεση των Αρχών” – Υπερασπίζεται την πράξη του ο ιερέας στο Κουκάκι

Η στιγμή που εξόργισε τη Γαλλία – Ο Μακρόν τα έβαλε με εξαντλημένη νοσοκόμα

Bloomberg, Wall Street Journal και Guardian εκθειάζουν την Ελλάδα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις