Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάσχα 2020 – Χρυσοχοΐδης: Πολύ αυστηρό μήνυμα για τις μετακινήσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάσχα 2020 – Χρυσοχοΐδης: Πολύ αυστηρό μήνυμα για τις μετακινήσεις

Πάσχα 2020 - Χρυσοχοΐδης: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι είναι απειροελάχιστες οι παραβάσεις στις εθνικές οδούς.

Πάσχα 2020 – Χρυσοχοΐδης: Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει συμμορφωθεί και έχει ως στόχο να βγούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα. λίγη ώρα μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι «είναι ώρα να υπακούσουν και οι ελάχιστοι απείθαρχοι που χαλάνε και τη συνολική εικόνα». Όπως πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB είναι ένας από τους τρεις δημοφιλέστερους υπουργούς της κυβέρνησης, πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε «ένα Πάσχα κοινωνικής ευθύνης, συμπόνιας και αλληλεγγύης».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι είναι απειροελάχιστες οι παραβάσεις στις εθνικές οδούς, καθώς υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι στα διόδια, αλλά προειδοποίησε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν εντός της Αττικής την Κυριακή του Πάσχα να μην το διανοηθούν και ότι θα υπάρχουν αστυνομικά μέτρα και τη συγκεκριμένη ημέρα. «Το όλοι μαζί για να ξεπεράσoυμε τον κίνδυνο και να πάμε σε μια νέα εποχή πιστεύω ότι θα το δούμε το Πάσχα» συμπλήρωσε.

Χρυσοχοΐδης: Ο Σοϊλού επιχείρησε να στείλει μετανάστες στον Εβρο

Η Μάρα Ζαχαρέα ρώτησε τον κ. Χρυσοχοΐδη και όσον αφορά τα σχέδια της Τουρκίας, με τον Υπουργό να απαντά παραπέμποντας στην παραίτηση του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού που δεν έγινε δεκτή. «Ήταν αυτός που επιχείρησε να στείλει μετανάστες στην Ελλάδα μέσω του Έβρου και εκεί έγινε αυτό που είδαμε, ότι δεν πέρασαν και δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ. Το μεταναστευτικό όπως το ξέραμε μέχρι πρόσφατα να έρχονται κάθε ημέρα 100- 150 στον Έβρο και τα νησιά, τελείωσε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πόλεμος, δεν υπάρχει προσφυγικό ζήτημα. Οι μετανάστες είναι άλλο ζήτημα, ενώ θα δώσουμε μάχη και για να προστατεύσουμε τη χώρα και από τον κορωνοϊό».

Από το 26:43

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις