Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρετανία κορονοϊός: 32χρονη “έσβησε” στην κηδεία της μητέρας της
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία κορονοϊός: 32χρονη “έσβησε” στην κηδεία της μητέρας της

Βρετανία κορονοϊός: Η 32χρονη Laura Richards έπαθε έμφραγμα στην κηδεία της 63χρονης μητέρας της στο νεκροταφείο του Warwickshire.

Βρετανία κορονοϊός: Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε στο Warwickshire της Μεγάλης Βρετανίας, όπου μία 32χρονη έχασε τη ζωή της την ώρα της κηδείας της αγαπημένης της μητέρας, που έφυγε από τη ζωή χάνοντας τη μάχη με τον κοροναϊό. Η 32χρονη Laura Richards έπαθε έμφραγμα στην κηδεία της 63χρονης μητέρας της στο νεκροταφείο του Warwickshire και παρότι οι παριστάμενοι έσπευσαν να την συνεφέρουν, η νεαρή γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η δεύτερη κόρη της Julie Murphy και αδερφή της άτυχης γυναίκας δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία γιατί είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, ωστόσο, περιέγραψε το τραγικό γεγονός έτσι όπως της το μετέφεραν, δηλώνοντας και η ίδια συγκλονισμένη.

«Κατέβαζαν το φέρετρο της μητέρας μου στο έδαφος και η Laura είπε ξαφνικά ότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Χτυπούσε το στήθος της. Η κόρη μου της είπε να καθίσει κάτω και της έβαλε ένα παλτό γύρω της αλλά με τα βιας μπορούσε να μιλήσει ή να αναπνεύσει» και συνέχισε: «Ακόμα και ο εφημέριος προσπάθησε να της σώσει τη ζωή. Αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, έπαθε βαρύ έμφραγμα. Να χάνεις τν αδερφή σου στην κηδεία της μαμάς σου είναι σαν ταινία τρόμου. Ήταν μόλις 32». Η γιαγιά και μητέρα 4 παιδιών πέθανε στο νοσοκομείο από κορoναϊό. Θάφτηκε δίπλα στον σύζυγό της Kevin, που πέθανε το 2012. Η κόρη της Laura θάφτηκε δίπλα της, μια ημέρα αργότερα.

Δείτε ακόμη

Τρομακτικό βίντεο: Πώς μπορεί να μεταφερθεί ο ιός αν κάποιος βήξει σε σούπερ μάρκετ

Κορονοϊός και σεξ: Στη Νέα Ζηλανδία η καραντίνα είναι… αλλιώς

Τραγική είδηση: 33χρονη έγκυος με κορωνοϊό, πέθανε αφού γέννησε το μωρό της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις