Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κόρη Μπρους Γουίλις: Το παιδί της Ντέμι Μουρ, η Ταλούλα ξυρίστηκε… γουλί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρη Μπρους Γουίλις: Το παιδί της Ντέμι Μουρ, η Ταλούλα ξυρίστηκε… γουλί

Κόρη Μπρους Γουίλις: Η Ταλούλα, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο όπου βλέπουμε τον πατέρα της να της ξυρίζει το κεφάλι.

Κόρη Μπρους Γουίλις: Η Ταλούλα Γουίλις συνηθίζει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, ενημερώνοντας τους followers της στο Instagram για τις επιλογές της. Αυτή τη φορά επέλεξε μια πιo ριζική αλλαγή, κουρεύοντας τα μαλλιά της γουλί. Μάλιστα, μόλις τη βλέπει κανείς κάνει αυτόματα τη σύγκριση με την ταινία «Η Επίλεκτη» όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, Ντέμι Μουρ, και υποδυόταν τη λογαχό Ο’ Νιλ, την πρώτη γυναίκα που επιλέγεται να εκπαιδευτεί στις δυνάμεις καταδρομών του Αμερικανικού Ναυτικού.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, βλέπουμε τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις, να ξυρίζει το κεφάλι της. Αφού λοιπόν απέκτησε τη νέα της κόμμωση, η Ταλούλα Γουίλις πόζαρε τόπλεζ μπροστά στον φακό της αδερφής της, Ρούμερ, με φόντο ένα πλούσιο δάσος. Η φωτογραφία είναι πραγματικά πολύ καλλιτεχνική και θυμίζει περισσότερο καμπάνια ομορφιάς. Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού People, ο Μπρους Γουίλις περνά την καραντίνα με την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ, και τις τρεις κόρες του, Ταλούλα, Ρούμερ και Σκάουτ. Το πρώην ζευγάρι άλλωστε διατηρεί άψογες σχέσεις. Μάλιστα, για τα πρόσφατα γενέθλιά του, η Ντέμι Μουρ αφιέρωσε στον πρώην σύγυζό της μια throwback οικογενειακή φωτογραφία. «Χρόνια πολλά Μπρους! Σε ευχαριστώ για τα 3 μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/B-s2gZwD6PM/?utm_source=ig_embed

Ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί την κίνηση αυτή

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στον Indepedent, το ξυρισμένο κεφάλι έχει γίνει το τελευταίο trend στις γυναίκες, καθώς όλο και περισσότερες είναι εκείνες που, εν καιρώ καραντίνας, όπου hair salons παραμένουν κλειστά, εμπιστεύονται το λεγόμενο buzz cut.  Βέβαια, υπάρχει και μια ψυχολογική εξήγηση πίσω από αυτήν την απόφαση. Η Ρεμπέκα Νιούμανμ, ψυχοθεραπεύτρια από την Πενσυλβάνια, μιλώντας στο Indy100 είπε ότι, όταν περνάμε μια μεταβατική φάση στη ζωή μας που είναι ιδιαίτερα επίπονη, τείνουμε να παίρνουμε αποφάσεις που προσφέρουν προσωρινή ανακούφιση και η μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή μας είναι το ιδανικό παράδειγμα.

«Σου δίνει την αίσθηση ότι παίρνεις πίσω τον έλεγχο, όταν όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται ένα χάος. Αναμφίβολα, όταν μια γυναίκα ξυρίζει το κεφάλι της κάνει ένα bold statement. Ακόμα και αν δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, το κούρεμα αυτό αποτελεί δήλωση: ότι δεν είμαστε δέσμοιοι των κλασικών στερεότυπων γοητείας» προσθέτει η ίδια.

https://twitter.com/liseee_a/status/1241115046123626497?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1241115046123626497&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bovary.gr%2Ffaces%2Fmy-best%2Fo-mproys-goyilis-xyrise-kefali-tis-koris-toy

Δείτε ακόμα

“Δυναμώστε, θα αφήσω το μωρό να μιλήσει” – Ο Άλεκ Μπάλντουιν, πατέρας για έκτη φορά

Ξεπούλησαν τα ρούχα του Alexander Wang για τη στήριξη του ΠΟΥ

”I miss you, i love you”: O Marc Jacobs γιόρτασε την επέτειό του… διαδικτυακά

Η μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία είναι γεγονός: Κορυφαίες προσωπικότητες ενώνουν τις «δυνάμεις» τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις