Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – ΠΟΥ: «Πραγματικά τα έκανε μαντάρα», γράφει στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – ΠΟΥ: «Πραγματικά τα έκανε μαντάρα», γράφει στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος

Τραμπ - ΠΟΥ: Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας «πραγματικά τα έκανε μαντάρα».

Τραμπ – ΠΟΥ: Επίθεση κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, εγκαλώντας τον Οργανισμό ότι υπήρξε πολύ ανεκτικός με τη Κίνα και ότι εξέδωσε λανθασμένες οδηγίες κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. «Ο ΠΟΥ πραγματικά τα έκανε μαντάρα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

«Για κάποιο λόγο, αν και χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τις ΗΠΑ, είναι όμως πολύ κινεζοκεντρικός. Θα το εξετάσουμε αυτό. Ευτυχώς, απέρριψα τις συστάσεις τους να κρατήσουμε ανοικτά τα σύνορα στην Κίνα. Γιατί μας έδωσαν μια τόσο εσφαλμένη σύσταση;» αναρωτήθηκε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αλλάζει εκπρόσωπο Τύπου

Η εκπρόσωπος τύπου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ Στέφανι Γκρίσαμ θα εγκαταλείψει σύντομα το πόστο της και θα επιστρέψει στην υπηρεσία της Πρώτης Κυρίας της χώρας Μελάνια Τραμπ, έγινε σήμερα γνωστό από τον Λευκό Οίκο. Η Γκρίσαμ, ηλικίας 43 ετών, που είχε αναλάβει χρέη εκπροσώπου τύπου του Αμερικανού προέδρου λιγότερο από έναν χρόνο πριν, δεν βγήκε ιδιαίτερα στο προσκήνιο σε σύγκριση με τους προκατόχους της, τον Σον Σπάισερ και τη Σάρα Σάντερς, την οποία διαδέχθηκε.

Για παράδειγμα, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην αίθουσα Τύπου του Λευκού Οίκου για να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Η Γκρίσαμ θα αναλάβει χρέη προσωπάρχη στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Είχε διατελέσει διευθύντρια επικοινωνιών της συζύγου του Αμερικανού προέδρου.

Δείτε ακόμα

Φινλανδία: Τεστ αντισωμάτων και αυστηρότατοι έλεγχοι στα σύνορα

Αμφιλεγόμενο… μέτρο: Δήμαρχος σκάβει τάφους για να τρομάξει τους κατοίκους

Σε σταθερή κατάσταση ο Μπόρις Τζόνσον -Δεν έχει πνευμονία

ΠΟΥ: «Μην χαλαρώνετε τα μέτρα προστασίας»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις