Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισραήλ: Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Υγείας
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Υγείας

Ισραήλ: Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ Ιακώβ Λίτσμαν είχε δηλώσει ότι ο ιός είναι «μία θεϊκή τιμωρία για την ομοφυλοφιλία».

Ισραήλ: Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ Ιακώβ Λίτσμαν. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που πριν από λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει πως ο ιός είναι «μία θεϊκή τιμωρία για την ομοφυλοφιλία». Θετική στον ιό βρέθηκε και η σύζυγός του, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ. Ο Ιακώβ Λίτσμαν έχει επικριθεί έντονα από τοπικά μέσα ενημέρωσης για τις δηλώσεις του αυτές, καθώς για την στάση που τήρησε αμέσως μετά την επιβολή καραντίνας στη χώρα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, μόλις επιβλήθηκε καραντίνα στη χώρα, ο Ισραηλινός υπουργός παραβρέθηκε σε θρησκευτική συγκέντρωση σε σπίτι και μαζί με άλλους ανθρώπους προσευχήθηκαν για τουλάχιστον μισή ώρα μέσα σε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, μετά την αυστηροποίηση των μέτρων, ο Λίτσμαν, φέρεται να τα αψήφησε και προσευχήθηκε σε μια συναγωγή έξω από το σπίτι του.

Ισραήλ: «Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει πριν το Πάσχα»

Ο Λίτσμαν δήλωσε πριν από μία βδομάδα ότι «Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι ο Μεσσίας θα φτάσει πριν το Πάσχα, τον χρόνο της λύτρωσης μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας βγάλει έξω όπως ο Θεός μας έβγαλε έξω από την Αίγυπτο. Σύντομα θα βγούμε στην ελευθερία και ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας σώσει από όλα τα προβλήματα του κόσμου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε απομόνωση ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ της Βρετανίας

Κανένας θάνατος στην Κίνα από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Ανεβαίνει και πάλι ο αριθμός των θυμάτων στην Ισπανία – Άλλοι 743 νεκροί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις