Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καντέρ Ερντογάν: Ξέσπασμα με αφορμή τη FIBA
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καντέρ Ερντογάν: Ξέσπασμα με αφορμή τη FIBA

Καντέρ Ερντογάν: Ο Ενές Καντέρ δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές της FIBA για την καλύτερη εθνική Τουρκίας της περιόδου 2000-20 και κατηγόρησε την ομοσπονδία ότι… τρέμει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Καντέρ Ερντογάν: Η ανάδειξη των καλύτερων παικτών της Τουρκίας μέσω της σχετικής ψηφοφορίας που διενεργεί η FIBA έφερε τo ξέσπασμα του Ενές Καντέρ. Το όνομα του σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, βλέπετε, απουσίαζε από τις υποψηφιότητες γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον ίδιο, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter. «Έχω πεθάνει ή η FIBA είναι πολύ πολιτικοποιημένη και φαίνεται πως φοβάται τη δικτατορία (σ.σ. του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν);», έγραψε χαρακτηριστικά ο Καντέρ, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στην κόντρα του με τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Για την… ιστορία, οι δώδεκα συμπατριώτες του που επέλεξε η FIBA είναι οι: Ομέρ Ασίκ, Χουσεΐν Μπεσόκ, Χαρούν Ερντενάι, Σερκάν Ερντογκάν, Ερσάλ Ιλιασόβα, Ιμπραΐμ Κουτλουάι, Μεμέτ Οκούρ, Ομέρ Ονάν, Τσεντί Οσμάν, Κερέμ Τουντσερί, Μιρσάντ Τουρκσάν και Χινταγιέτ Τούρκογλου.

https://twitter.com/EnesKanter/status/1247223495001399297?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1247223495001399297&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fspor%2Fkanter-fiba-pethana-i-fobatai-diktatoria-erntogan

Δείτε ακόμη

Αντετοκούνμπο: Η πρώτη φωτογραφία του γιου του χωρίς μοντάζ

Απαρηγόρητος ο Πεπ Γκουαρντιόλα – Η μητέρα του πέθανε από τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις