Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4 Κουτσόπουλος: Ο κριτής ξεκαθαρίζει την αξία των κανόνων
LIFESTYLE

MasterChef 4 Κουτσόπουλος: Ο κριτής ξεκαθαρίζει την αξία των κανόνων

MasterChef 4 Κουτσόπουλος: Ο κριτής του MasterChef 4 αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Ηλία.

MasterChef 4 Κουτσόπουλος: Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» του StarChannel βρέθηκε στα παρασκήνια της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 4. Ο δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον σεφ και κριτή του μαγειρικού διαγωνισμού για την κόντρα που είχε με τον Ηλία Κιαζόλι όταν ο δεύτερος παραπονέθηκε για τον χρόνο που είχε ώστε να φτιάξει την παρασκευή του.

«Έχουμε ανθρώπους που είναι πολύ καλοί μάγειρες, έχουν άποψη. Είναι πολύ ωραίο να ανοίγει ένας πραγματικός διάλογος. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Ένα πράγμα, όμως, είναι μη διαπραγματεύσιμο. Ότι τον κανόνα και τη ροή τα ορίζουμε εμείς. Το λέω με αυστηρότητα, γιατί έτσι είναι το πράγμα, για να είναι δίκαιο και για όλους. Μην ξεχνάμε πως και τα παιδιά είναι πολύ καιρό μέσα σε ένα σπίτι. Είναι συνεχώς υπό πίεση και είναι λογικό κάποιες στιγμές να είναι πιο έντονες. Δεν είναι επί προσωπικού», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το επεισόδιο της «κόντρας»

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε αυτός ο διάλογος, ενώ οι τρεις σεφ έκριναν το πιάτο του Ηλία Κιαζόλι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για όσα είπε ο Ηλίας προκειμένου να υποστηρίξει τη γαστρονομική του προσπάθεια. «Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις;».

Και τόνισε: «Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα, θα το πω μια τελευταία φορά, είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του».

Και κατέληξε λέγοντας: «Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε ακόμα

Σκληρή απάντηση Αρναούτογλου στον Κανάκη – “Χάνουμε ζωές και ασχολούμαστε με μ@@@ίες”

«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε για μένα»: Πώς έζησε ο Μουτσινάς τον θάνατο της μητέρας του

«Είμαι στις ευπαθείς ομάδες»: Ένας παραπάνω λόγος που η Κοκκίνου φοβάται για τον κορωνοϊό

«Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη» – O Γαβαλάς εξηγεί πού πήγαν όλα τα λεφτά του My Style Rocks

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις