Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλλη Κοκκίνου κορωνοϊός: Η τραγουδίστρια μιλά για τον λόγο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες
LIFESTYLE

Έλλη Κοκκίνου κορωνοϊός: Η τραγουδίστρια μιλά για τον λόγο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες

Έλλη Κοκκίνου κορωνοϊός: «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορωνοϊός είχα πει ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι», είπε η τραγουδίστρια.

Έλλη Κοκκίνου κορωνοϊός: Πριν από την έξαρση του κορωνοϊού και πριν παρθούν όλα αυτά τα μέτρα από τις αρχές η Έλλη Κοκκίνου έκανε τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ. Η τραγουδίστρια που μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είπε πώς από την αρχή που ξέσπασε ο κορωνοϊός εκείνη είναι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

«Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορωνοϊός είχα πει ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ βαρύ άσθμα, Έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές για το αναπνευστικό, άρα είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να παίξει με αυτό ούτε να κάνει πλακίτσα. Και από τότε που έγινε όλο αυτό είμαι σπίτι γιατί εγώ δεν θα το περάσω απλά με ένα κρύωμα στο σπίτι, θα το περάσω πολύ βαριά. Έχω ευθύνη και απέναντι στο παιδί μου και προς εμένα. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω νοσηλευτεί πάρα πολλές φορές σε πολύ άσχημη κατάσταση. Προσέχω για να έχω!», ανέφερε συγκεκριμένα η Έλλη Κοκκίνου.

Ο ποιοτικός χρόνος με τον γιο της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας έδειξε χθες το σπίτι της στα νότια προάστια μέσα από τα social media της. Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που τα «ανοίγουν» στο κοινό μέσω των social media. Η Έλλη Κοκκίνου προσπαθεί να κάνει το «μένουμε σπίτι» όσο πιο διασκεδαστικό και δημιουργικό γίνεται και δεν χάνει ούτε στιγμή το κέφι της. Σε μια προσπάθεια να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον γιο της μετέτρεψε την τραπεζαρία της σε τραπέζι του πινκ-πονκ και το ρόλο του φιλέ πήραν εννέα ρολά χαρτιού υγείας.

Δείτε ακόμα

Σκληρά λόγια Κανάκη για Αρναούτογλου – “Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου…”

«Όταν σε χτυπάει η καραντίνα»: Η Μπόμπα «τεστάρει» τις μαγειρικές της ικανότητες και το αποτέλεσμα….

”Maybe from afar but always close to my heart”: Ο ξεχωριστός τρόπος που γιόρτασαν Κατσαΐτη – Κουδουνάρης

Μπιμπίλας: Να καταλάβουν τα “τούβλα” και οι “στόκοι”, ότι πρέπει να βοηθάμε τον διπλανό μας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις